*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: yine etmi?sin s?z?n? mert sende g?selsin sende kat?l bu g?sellerin aras?na nerde g?sel orda sensin he:yikildim:
ya walahi hankinisi se?sm
birinzi al?p g?t?rcm ama kesn :yikildim:
Lacey Kendini ?zLetmezz :))
|
11-15-2006, Saat: 10:46 PM <
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: yine etmi?sin s?z?n? mert sende g?selsin sende kat?l bu g?sellerin aras?na nerde g?sel orda sensin he:yikildim: ya walahi hankinisi se?sm birinzi al?p g?t?rcm ama kesn :yikildim:
11-15-2006, Saat: 10:54 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya walahi hankinisi se?smava gidiyim derken avlanmada:yikildim:
11-15-2006, Saat: 10:55 PM <
yani demek istiosn ki birini götüreym derken onnar seni götrmesin,götürsnler ya onada kapulll
11-16-2006, Saat: 09:54 AM <
ÇOOK KÜÇÜKK AMA BENDE ÇOK BUYUK DEILIM YANI 17 BEN TANISABILRIIZZ ISTERSENNN HEHEH
(Edıt:YARGIÇ:reklam vermek yasaktır)siteye gır mail adresım yazarr herkes ıcın gecerlıdır!!
11-16-2006, Saat: 10:01 AM <
ya?as?n kedi kesmek
pissatanist k?zsen ne olursan ol yine g?zelsin tmm sus ben seni sevmiyom.. kedi kesen ?ok g?zelsin ve ?ok cicisin ?oksun i?te ?oOOkKK Masal_y?zL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya?as?n kedi kesmek Hop emincim ne oluyoruz bilion dimi... Hos kizsin g?zelim... Cok d?s?n?yorsun herhalde
teşekkürLer,saoLun,varoLun
iyi bari bu sefer "Allah sevdiğine bağışlasın" demişsiniz,tşk ederim yani "sahibine" deyince kendimi yavru köpek gibi hissediyorum
11-16-2006, Saat: 06:38 PM <
YaGMuR_Y?RekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hop emincim ne oluyoruz bilion dimi... Bende Hop dicem ama neye hop diceyime bilemedim... Bana da anlat ben de bileyim...miley2: haberdar olmak isterim do?rusumiley2: .................................... ?ok ?irin bir k?zs?n Lacey...miley1: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
hangi takımlısın kendini nasıl hissediyosun yorumlar | dj_cansel53 | 0 | 457 |
05-22-2007, Saat: 03:11 PM Son Yorum: dj_cansel53 |
|
Bu da BeN :: Lacey (Yani B??Ra) | Lacey | 150 | 5,801 |
04-01-2007, Saat: 11:39 PM Son Yorum: CReATuRE |