Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamukkk
tmm şaka şakaBig Grin
Ara
İntihar ederim ha. Sözümü anlamadın history neyi anlamadın onu söle de ona göre açıklama yapimm... Hiç duymadın mı Sezen'n seni pamuklara sarar sarmalarım şarkısını aç netten bak anacım. Pamuklar sarılıp sarmalanan bi fasülyeler var işte aaaaaaaaaa içine ettirdin haa sözümün :cokkizdim: :cokkizdim: :cokkizdim: :cokkizdim: hıhhhhhhhhh:hayir:
Ara
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İntihar ederim ha. Sözümü anlamadın history neyi anlamadın onu söle de ona göre açıklama yapimm... Hiç duymadın mı Sezen'n seni pamuklara sarar sarmalarım şarkısını aç netten bak anacım. Pamuklar sarılıp sarmalanan bi fasülyeler var işte aaaaaaaaaa içine ettirdin haa sözümün :cokkizdim: :cokkizdim: :cokkizdim: :cokkizdim: hıhhhhhhhhh:hayir:

Her Sezen şarkısını nasıl bilebilirim,motzart,vivaldi,Rodrigo vs. desen tamam...
Of intihar etme,anlamaya çalışım..:confused:
Ara
:yikildim: anlamaya çalışalımmı pehhh bu zorBig Grin nese söz anlamını ytrmesn uzatmayalım
Ara
YasSmin :yikildim: Koptmmm Big GrinBig GrinDDDd
Âh be.
Ara
Efendim Katre Sad Bunalımlara girdim history yüzünden ya Sad Bencede değişik yorumlar sözümün komikliğini çökertti sistem hata verio bundan sonra hep sdc teşekkür etcem hıhhh
Ara
Big GrinDD Yahu açıklamayıver sen de Big Grin Helak ettin kendini Big Grin Napalım anladıkları kadar artık Tongue
Âh be.
Ara
Öle yapcam artıkın zati Big Grin
Ara
Big GrinBig Grin

Konuyu Okuyanlar: