oyyy meleğim hissetmem mi koskocaman ben de sarıldım muuccckkksss hemde öptüm bide
vayyy demek gizli hayranın da var
vayyy demek gizli hayranın da var
2gün önce çok özel bir gündü
|
oyyy meleğim hissetmem mi koskocaman ben de sarıldım muuccckkksss hemde öptüm bide
vayyy demek gizli hayranın da var sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy meleğim hissetmem mi koskocaman ben de sarıldım muuccckkksss hemde öptüm bide Ohhh :glomp: Galiba öyle sılam, ne bilim henüz bi çıtı çıkmadı ..doğumgünümden bi gün önce geldi orkideler.. Ilk kutlayan o oldu :banjo:. Daha önceden düşünüp, böle bişe yapması .. etkileyici ne diyim . Ayy. aynı filmlerdeki gibi, hep böyle gizli kal emiiiiii
garraşım, yafrucum, ufağım, küçüğüm, miniğim, torunum doğum günün kutlu ossun.
çok pis mutlu bi sene geçiresin inşallah En çok istediğin bişey bu sene olsun. Sonracıma hmm başka aklıma gelmedi bişey. Seni çok pis, kötü, fena, aşırı seviyom. İyiki doğdun iyi varsın. iyiki beni tanımışsın şaka şaka ben seni tanımışım. mucuks
hayallah okadar da çiçekçiyi uyarmısdım zencefil dieee
çok heycanlı bi durum şahsen başıma hiç gelmdi Classiic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:garraşım, yafrucum, ufağım, küçüğüm, miniğim, torunum doğum günün kutlu ossun. Büyüüm, çınarım , tosunum, dedişkom . Teşekkür ederim sana, hani şimdi böle dedin ya. acayip pis güzel mutlu bi sene olacak, görcenn Ayy, inşaAllah en çok istediğim bişe bu sene olar . .. Kalbin temiz ki senin , gerçekleşeceğinden eminim şimdi .. Bende seni seviyorum, öyle böyle değil, bildiğin gibi değil yani .. acayip aşırı seviyom Iyiki beni, pardon seni tanımışım.. iyiki varsın dedişkoo mucukksss ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayallah okadar da çiçekçiyi uyarmısdım zencefil dieee Gördün mü hain çiçekçi, sölemedi bana zencefildi diye pöhh Evet çook heycanlı hemde
Doğum Günün Kutlu Olsun canım ,
SevdikLerinle Birlikte daha Nice senelere inşallah seviyorum Seni , Dipnot: biraz geç oldu Sanırım ama , Kusura bakma artık (: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
cok özel bi günü atlamısımm.. xd | iLLeth.! | 5 | 495 |
03-24-2009, Saat: 09:54 PM Son Yorum: gnc_fb |
|
Çok özel bir günn :) | riukeen | 2 | 499 |
01-20-2008, Saat: 03:05 PM Son Yorum: chatlaq |
|
leyla&erkan özel | dj_cansel53 | 3 | 436 |
07-24-2007, Saat: 10:37 AM Son Yorum: dj_cansel53 |