:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgilisizler buraya
TAT_LI CA_DI
YA BU SEKERLE COCUGU KANDIRMAK GIBI BISI OLMUYO MU HAKSIZLIK AMA BEN BUYUK ISLER ISTIYORUM AMACIM SIRKETI ELE GECIRMEKKK:p
Ara
EyLuLce
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENCE REKLAM GUZEL DIILL::p
RENKLER VE ZEVKLER TARTISILMAZZZ
Ara
|v|_U_S_T_!
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aklısın aslında maası konusmadık ama merak etme soke soke alırızBig Grin

bizde para sorunu yasanmaz arkadaslar .hem bir kere biz cagırmadık siz geldiniz buraya calısmaya iş arayan sizlerdiniz ona göre yanii Big Grin
Ara
Pessimist
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RENKLER VE ZEVKLER TARTISILMAZZZ

zaten sınırlı sayıda elemanımız var polemiğe gerek yokBig Grin
|v|_U_S_T_!
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA BU SEKERLE COCUGU KANDIRMAK GIBI BISI OLMUYO MU HAKSIZLIK AMA BEN BUYUK ISLER ISTIYORUM AMACIM SIRKETI ELE GECIRMEKKK:p

nah cok beklersin bunlar rüya rüya sana Big Grin o imkansız jnm bos işler ile ugrasma hadi servise basla hemen cık cık
Ara
TAT_LI CA_DI
Peki Allah Ne Verdiyse Paylasiris O Zaman
Ara
Pessimist
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde para sorunu yasanmaz arkadaslar .hem bir kere biz cagırmadık siz geldiniz buraya calısmaya iş arayan sizlerdiniz ona göre yanii Big Grin

sen mahkemeye hiç düsmedin galibaBig Grin
|v|_U_S_T_!
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten sınırlı sayıda elemanımız var polemiğe gerek yokBig Grin

güsel sevdim seni fatih ortamı iyi dengeledin :yikildim: ben kacırdım o anı aferin sana Big Grin
Ara
TAT_LI CA_DI
Heyy Musti Bey Ne O Nah Mahh Duzgun Konusalim Pleaseeeeeeee
Ara
EyLuLce
Yok Fatih Polemik Yapmiyom Canimmm Mustafammmm çok Yaruldum Ya Azcik Otura Bilir Miyim Bitanemmm
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. speedy_girl 28 1,881 04-02-2022, Saat: 04:53 AM
Son Yorum: wildfang
  Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... BiRiciGim 50 2,309 12-22-2007, Saat: 06:03 PM
Son Yorum: BiRiciGim
  AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D SssHave_sdo 5 761 09-03-2007, Saat: 03:55 PM
Son Yorum: Melek06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi
  Tarih: 11-14-2024, 08:20 PM