YA BU SEKERLE COCUGU KANDIRMAK GIBI BISI OLMUYO MU HAKSIZLIK AMA BEN BUYUK ISLER ISTIYORUM AMACIM SIRKETI ELE GECIRMEKKK:p
sevgilisizler buraya
|
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENCE REKLAM GUZEL DIILL::pRENKLER VE ZEVKLER TARTISILMAZZZ
02-16-2007, Saat: 12:13 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aklısın aslında maası konusmadık ama merak etme soke soke alırız bizde para sorunu yasanmaz arkadaslar .hem bir kere biz cagırmadık siz geldiniz buraya calısmaya iş arayan sizlerdiniz ona göre yanii EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RENKLER VE ZEVKLER TARTISILMAZZZ zaten sınırlı sayıda elemanımız var polemiğe gerek yok
02-16-2007, Saat: 12:14 PM <
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA BU SEKERLE COCUGU KANDIRMAK GIBI BISI OLMUYO MU HAKSIZLIK AMA BEN BUYUK ISLER ISTIYORUM AMACIM SIRKETI ELE GECIRMEKKK:p nah cok beklersin bunlar rüya rüya sana o imkansız jnm bos işler ile ugrasma hadi servise basla hemen cık cık |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde para sorunu yasanmaz arkadaslar .hem bir kere biz cagırmadık siz geldiniz buraya calısmaya iş arayan sizlerdiniz ona göre yanii sen mahkemeye hiç düsmedin galiba
02-16-2007, Saat: 12:15 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten sınırlı sayıda elemanımız var polemiğe gerek yok güsel sevdim seni fatih ortamı iyi dengeledin :yikildim: ben kacırdım o anı aferin sana
02-16-2007, Saat: 12:15 PM <
Heyy Musti Bey Ne O Nah Mahh Duzgun Konusalim Pleaseeeeeeee
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. | speedy_girl | 28 | 1,881 |
04-02-2022, Saat: 04:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... | BiRiciGim | 50 | 2,309 |
12-22-2007, Saat: 06:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D | SssHave_sdo | 5 | 761 |
09-03-2007, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi