Aziz Abi ..
Güzel Fırça Attın Helal ..
Alıntı:
[b]Arkadaşlar siz hala neyi ispatlamaya çalışıyosunuz anlamış değilim....Hiçbir yönetici üyelerin gururunu rencide edecek bir laf söyleyemez ve hiçbir üye isterse mesaj sayısı 10000 olsun hiçbir yöneticiye gene onu rencide edecek bir laf söyleyemez...
Hiç bir üye yöneticiyi rencide edecek laf söylemedi ama bir yönetici üyeyi rencide edecek laf söyledi sevgili aziz abi...
Alıntı:[b]Duygusuz ailesine yönetici seçilirken ince elenip sık dokunur ve hiçbirisi akılsız yada basit bir insan değildir...ve bende burda olduğum sürece hiçbir yönetici ve üyeye laf söyletmem söyleyeninde karşısında olurum...
[/b]
Buna Eyvallah Sözümüz Yok Ama ...
İcraatta Yok ...
Söyleyen Söylüyor ..
Alıntı:Bugüne kadar bu form açıldığından beri bu bölüm mevcuttur...Peki soruyorum bazı kişilere bugüne kadar kaç kere bu konuya değindin kaç kere bu konu şöyle yada böyle diyerek kaldırılmasını istedin belki bir belki iki belki hiç...o kadar kararlıysan şimdiye kadar neden bu konunun peşinde koşmadın...şimdimi bişeyler geldi aklına....
Sende Yürümesini Annenden Babandan Öğrendin , Düşe Kalka Öğrendin ..
Konusmasını ğrenirken Baskalarından Duyarak Öğrendin O Kelimeleri ..
Bazı İşleri Yapmak İçin , Birinin Seni O İşe Sürmesi Gerekebilir ..
Ve Her zaman ilkleri atmak gerekmez , İlkleri Atan birisine destek verebilirsin..
Ve Bu Konuya Yapılan Yorumlarda Daha Önce Aklın Nerdeydi Deme Hakkın Oldugunu Sanmıyorum ...
Alıntı:[b]tmm burda bir sorun yok üyeler ve yönetim bu konuya gerekn yorumu yapmıştır ama görüyorum ki yönetimi hiçe sayan bir kişinin kendini gösterme çabası içnde olduğuda bir gerçektir...
[/b]
Burda Hiç bir Üyemizin Kendini Gösterme Çabası İçinde Oldugunu Sanmıyorum ..Herkes Kimin Ne oldugunu Çok iyi biliyor .. Ve Boyle Bişey Yapmaya Calıssada Eline Bişey geçmez ..
Ama gördüm ki Bazı Yöneticiler Ben Buyum Demeye Calısıyor , En Üstleri Yorumunu Yaptıgı Halde ..
Alıntı:
[b]Artık bu konu hakkında kimse yorum yapmasın...Admin zaten konuya açıklık getirmiştir....Ondan sonra neden hala böyle gereksiz yorumlşar yapılıyor anlamış değilim...
Ben Hiç bir gereksiz Yorum göremedim açıkçası ...
Yapılan Yorumlarımız Size Gereksiz Geliyorsa Yapmayız Bi daha ..
Ve Admin Son Sözleri Söylemiş , Ee Bişey demekki zaten ..
Eyvallah Dedik Saygı Duyduk ..
Admin Konuya Yorum Yazdıktan Sonra Yorum Yazılamaz Diye Bir Kural Oldugunu Bilmiyordum ..
Sağol Hatırlattıgın İçin ..
Alıntı:
[b]Sizler demediniz mi hiçbir yönetici yok die size bir değil 4 yönetici cevap verdi hala mı tatmin olmadınız...
İstediğimiz cevabı Sadece Admin Verdi ..
Ve Tatmin Olmak Ne Demek Burasını Anlayamadım ..
Sana Yakışmadı Bu kelime ..
Rahat Edemedinizmi Diyebilirdin
Alıntı:[b]Bu konuda son söz ADMİN'indir...Son olarak diyorum ki zaten ADMİN konu hakkında gereken çözüm yollarını sunmuştur ve bundan sonra alınacak karara ben dahil herkesin saygı duyması gerekir....
[/b]
Son Sözü Admin Söyledi..
Peki Sen Niye Bize Fırça Atıyorsun ?
Admin yazdıktan Sonra Kötü bi söz mü Söyledik ...
Anlamadım Vallahi ...
Alıntı:[b]SAYGILARIMLA...
[/b]
Güzel Saygın İçin teşekkürler ..
[/b][/b][/b]