aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:snde aLıntıyı siL tmm ::'(
yaw salla leyla devam et sen ben ölesıne yaptım onu :yikildim::yikildim::yikildim:
Ewet sitemizde en çok kıme Gıcık oluyorsun??...
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:snde aLıntıyı siL tmm ::'( yaw salla leyla devam et sen ben ölesıne yaptım onu :yikildim::yikildim::yikildim: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha banane bn ağLıcammm yargıcı sana verıyım aglama nolur :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mendil lazımsa satabilirim tanesi 1 ytl Müthiş ticaret adamıHer işte para söz konusu dimiBende daha ucun 95 ykr aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha banane bn ağLıcammm :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Müthiş ticaret adamıHer işte para söz konusu dimiBende daha ucun 95 ykr ayıp oluo ama ortada haksız rebaket var bu satışımı baltama anlamına gelir gel vatandaş kampanya başlattım 0,80 ykr YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( yargıc benı aldattıgını tahmın edıyordum ama en yakın arkadısımla yapıcanı hıc dusunmezdım :'(:'( hıc mı benı dusunmedın:'( gözümün ıcıne baka baka benı aldattın :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
yhaa tmm yhaa dvm edelimmm ağLamak yokkkk
serseri sninde alacağın oLsnn hih :pisik: uyussss YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( oh oh yokmu başka ağlayan arkadaşlar satış rekoru kıracam bugün böyle giderse gel vatantaş gel mendil 0,80 ykr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,483 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? | €BeRimSin | 850 | 19,451 |
04-02-2022, Saat: 03:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
en son kime ne hediyesi aldın hıııı | df1984 | 47 | 3,837 |
05-07-2021, Saat: 02:32 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 24,022 |
11-04-2015, Saat: 10:27 AM Son Yorum: acemhe |
|
Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 8,704 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |