unutmam .....
Canı Sıkılanlar
|
mertb77
10-08-2008, Saat: 01:25 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim şükür yaradana bügünlerimize aratmaz inş. amin işallah aratmaz yaaaaaaa işlerin nasıl peki
yogun arada bir kaytarıyorum işte bir haftasonu tatile çıkmayı düsünüyorum bir iki günlügüne
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnmleeeeee konusunnnnnnnseni unuturmuyuz kıs sende katıl bize hayatını yasa çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaa ole bısemı dedım : hadi eğlendir bizi ne demek oluor peki pekte masum bir kelime değil sanırım
mertb77
10-08-2008, Saat: 01:27 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yogun arada bir kaytarıyorum işte bir haftasonu tatile çıkmayı düsünüyorum bir iki günlügüne hayırdır nereye dusunuyosun peki gıt bıraz kafanı dınle bence iyi molur
10-08-2008, Saat: 01:28 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni unuturmuyuz kıs sende katıl bize hayatını yasa unutmayunnnn mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırdır nereye dusunuyosun peki gıt bıraz kafanı dınle bence iyi molurbilmiyorum elbet bir yere gideriz hele bir gelsin bakalım hafta sonuda belkide bir yere gitmem çünkü bir yere gittigim zaman hemen tel. açıyorlar neredesin gel eve |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 607 Ziyaretçi