:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok olgun insan arıyorum TongueTongue

baksennn

fındıkım ole bıse demıomkı
Ara
fındık-s
gülay konuştukça batıyosun haberin olsun ben 31 yaşındayım kartlaştım mı yani ne demek istiyon sen bakiim hıııı Big Grin
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülay konuştukça batıyosun haberin olsun ben 31 yaşındayım kartlaştım mı yani ne demek istiyon sen bakiim hıııı Big Grin

bebem ben sana demıomkı fatıhe dıom yha Sad valla bak
Ara
fındık-s
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok olgun insan arıyorum TongueTongue

sen de olgun insan arıyom diyosun 22-25 yaş arası da bi olgun olur ki sorma Tongue
ayrıca olgunluğun yaşla alakası yoktur insan küçük yaşta da olgun olabilir Wink
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen de olgun insan arıyom diyosun 22-25 yaş arası da bi olgun olur ki sorma Tongue
ayrıca olgunluğun yaşla alakası yoktur insan küçük yaşta da olgun olabilir Wink

nasılll olgun oluyo bebekım ben hıc olgun olamıyorum :S
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılll olgun oluyo bebekım ben hıc olgun olamıyorum :S

aman olma boşver sana böyle yakışıyo güzelim Wink
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman olma boşver sana böyle yakışıyo güzelim Wink

ama bebekım bı erkk arkadasım azcık olgun ol dıo bna :S
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama bebekım bı erkk arkadasım azcık olgun ol dıo bna :S

beni böyle sev seveceksen de sende Big Grin
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni böyle sev seveceksen de sende Big Grin

bende ole dedım k.bakma yapımı degıstıremm snn ıcın dedım odaaaa cocuk gıbı davranma bna dedı :S
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende ole dedım k.bakma yapımı degıstıremm snn ıcın dedım odaaaa cocuk gıbı davranma bna dedı :S

anacım ben karşısındaki insanı değiştirmeye çalışan tiplere sinir olurum valla beni tanıdığında ben nasıldım beni böyle sevmedşn mi şimdi ne oldu da değişmemi istiyosun de Tongue aaayyyy gıcık ya kendi daha çocuk insan karakterini değiştiremez öğrenememiş mi pehhh Tongue

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 464 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:44 PM