fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çabukkk çabuk adresi veriyosun bana yemek gönderiyoum
merkez ızmıt dıye yolla gonderırler ben magazada tek kalmaya mahkumum sanrm :S
Canı Sıkılanlar
|
10-08-2008, Saat: 11:55 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çabukkk çabuk adresi veriyosun bana yemek gönderiyoum merkez ızmıt dıye yolla gonderırler ben magazada tek kalmaya mahkumum sanrm :S
fındık-s
10-09-2008, Saat: 12:04 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merkez ızmıt dıye yolla gonderırler ben magazada tek kalmaya mahkumum sanrm :S oyyy kıyamam yaaaaa gel sen bana :kucak: hem bak hep unutuyon açlıktan heralde ![]() ![]()
10-09-2008, Saat: 12:07 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy kıyamam yaaaaa gel sen bana :kucak: bılıommmmmmm ama ben sana fıstıkım demek ıstomkı :--/
fındık-s
10-09-2008, Saat: 12:19 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bılıommmmmmm ama ben sana fıstıkım demek ıstomkı :--/ hımmm ben bunu bi düşüniyim :--/
fındık-s
10-09-2008, Saat: 12:30 AM <
eee düşündüm tamam sen öyle istiyosan ama sadece sen fıstıkım diyebilirsin
![]() çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyyyyy jnmmm bnmmmhemececikte sımarıyorsun canim çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merkez ızmıt dıye yolla gonderırler ben magazada tek kalmaya mahkumum sanrm :Ssilinmiştir çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merkez ızmıt dıye yolla gonderırler ben magazada tek kalmaya mahkumum sanrm :Sben geleyim yanına olmaz mı güzel güzel geçiniriz :$:$:$ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|