Sahte log ve msn konuşmaları dahil! (hepsinin)
herşeyi biliyorum. kafana takma sen.
Garip Sohbetler
|
blue_belial
03-05-2007, Saat: 01:54 PM <
Sahte log ve msn konuşmaları dahil! (hepsinin)
03-05-2007, Saat: 01:55 PM <
iyiler erken ölür ama Bu iyi olsaydı yaşamazdı gibi??
Madem iyiler filimlerde kazanıyor FİLİMLERE gitsin.. Artislik yönü iyi Baksana ortalığa kusuyor sonra iyiyim diyor ![]() yada öyle görünüyor.. Burası filim stüdyosu değil... Olmadı... İyiyi kötüyü biz ayırmasını biliriz...
03-05-2007, Saat: 01:56 PM <
katılıyorum ya keremcem iğrenç derecede karizması bozuk bir şahsiyet zaten insanlar kenan imirzalıoğlu durken ne diye keremcem keremcem diye ölürlür onuda anlaşım değilim...
![]() bu arada ben ona kemarcan diyorum ![]() ![]() ![]()
03-05-2007, Saat: 01:57 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sahte log ve msn konuşmaları dahil! (hepsinin) emin ol güvendiğin ve tanıdığını sandığın kişiyi çok yanlış tanıyorsun... Bir gün ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksın... hiç birşey sahte değil... o çocukta bunu biliyor.. ikiside ilişkileri için büyük bi yalanla birlikte iftira atıyor... Herneyse sonuçta bu özel bi durum.. kişiler küfretti ve banlandı... tekrar üye olmaları durumlarında cezaları çoğaltılacaktır...
blue_belial
03-05-2007, Saat: 01:57 PM <
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiler erken ölür ama Bu iyi olsaydı yaşamazdı gibi?? Olayı bilmiyosun etmiyosun Haybeden konuşuyosun! Deminde soledıklerı gıbı, ozel işlerini msnde hallet. burda kimseye yağ cekme. git msn e bol bol yağlama yap. Rasgele sana. (verecegın cvp ı kâle alıpta tkr cvp yazmayacağım sana. cunkı senı tanımıyorum ve ısım olmaz)
03-05-2007, Saat: 01:59 PM <
sonra hemen paltomu alıp dışarı çıktım hava o kadar kötüydü ki sonra onu gördüm bana....
bnde binbir gece va candan öteyi sewiyrm..
hııı bide yaprak dökümü war oda ii bi dizii ..
03-05-2007, Saat: 02:02 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olayı bilmiyosun etmiyosun Senin doğru olanları bildiğini hiç sanmıyorum... Kimseyi yargılamaya çalışma
03-05-2007, Saat: 02:03 PM <
baktıı veee o kötüü hlavadaa beni sımsıkı sardııı....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|