senin doğrun kulaktan dolma bilgilermi
nekadar güzel doğruların varmış
Garip Sohbetler
|
03-05-2007, Saat: 02:28 PM <
senin doğrun kulaktan dolma bilgilermi
elam peloj mutluyum demiş sona gecenlerden ben bişe anlamadıımmm en iisi girmeyim meseleye..pelojum mutlululugun daim olsun bak bende geldimm...bende mutluyum cnm
blue_belial
03-05-2007, Saat: 02:32 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin doğrun kulaktan dolma bilgilermi Kulaktan dolma demedım arkadasım Kanıtlar gordum dedım. neyse bırı var, bekletmemem lazım. bu konudan daha onemlı cunkı. Rasgele.
03-05-2007, Saat: 02:33 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kulaktan dolma demedım arkadasım elinde olan kanıtlardan fazlası var bende... görünce ağzın açık kalcak... rasgele...
03-05-2007, Saat: 02:35 PM <
blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:elam peloj mutluyum demiş sona gecenlerden ben bişe anlamadıımmm en iisi girmeyim meseleye..pelojum mutlululugun daim olsun bak bende geldimm...bende mutluyum cnm h.g sen ne zaman geldin sevindim seni gördüğüme ALLAH mutluluğunu artırsın..
03-05-2007, Saat: 02:39 PM <
hoş geldin bide gelmiş pişman omluş ...
bizi üzdün ama bize bir mutluluk borçlusun neyse Geldin ya borcunu ödedin artık. Dur borç defterindeki adının üstüne çizik çekelim sonra sen Bu bakkal kafasına göre ekliyor üzüntüleri deme Hoş geldin
03-05-2007, Saat: 02:44 PM <
merhaba gençlik napersiniz nerdesiniz yaf özledim...
ayy saol masal yüzlüü.bende cok üzüldüm ama..gelmemle mutlu ettiysemne güsell.tekrar saol
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|