cnm saolll yaaa..hosbuldukkç...çok iyiyi mcok şükür..ewet cok özledim dayanamadım geldimmben sizleri cok sefiorum yaaa..ama gercekten sefiom
Garip Sohbetler
|
OOo baya bise varmis ya neyse takma kafana hicbiseyi..
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo mafya konusunun başında kesin pusat wardı başrol benim be sen karışma bu işe blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnm saolll yaaa..hosbuldukkç...çok iyiyi mcok şükür..ewet cok özledim dayanamadım geldimmben sizleri cok sefiorum yaaa..ama gercekten sefiomBİZDE SENİ SEVİYOS MERAK ETME İYİKİ BURDASIN İYİKİ VARSINNN BURDA OLDUÄžUNA VE İYİ OLDUÄžUNA ÇOK SEVİNDİMM... blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a a a a a a a..tanımıyon mu unttun mu nan benii?seni peline şikayet etmessem ...BLUEEEE BEN BLUEEEBU ARADA TANIYIP TANIMAMAZLIKTAN GELDİÄžİNİ BİLİOM HAAA:d :yikildim: :yikildim: :yikildim: Aga Kızı Senmisin
03-05-2007, Saat: 06:18 PM <
Lenn kankaa roman mı yazmaya başladın sen bakim benden gizli hee öleyse çk darılırım bak şaka şaka şokk beğendim manyaxx olmuşş NUMBERR ONE yani ama sadece GS yenilmesi olmamış o kadar gerisi güsel ama bn o kadar az mı konuşurum aşk olsun yanii biliosun bni helede sınıfta ve yanında oturuorum hihih snden bulaşmış olması gerekio nyse güsel yapmışsın BEYNİNE SAÄžLIKK...
** ^^ DARkNeSS_QUeeN_styLe^^ ** <SUNDU>
03-05-2007, Saat: 06:20 PM <
sus kıs real de çok konuşuyon burda susturıyım dedim ya aslında sonra fb ye atıyolardı baktım çok uzuyo sildim orasınıda silmek zorunda kaldım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 158 Ziyaretçi