azız senı uzun zaman sonra tekrardan mutlu gormek cok guzel ya benımde nesem geldı sımdı vallah
Her telden ordan burdan
|
bide benim neşem gelse o kadar dedim bu kadar uzun hava almaya çıkma diye ama dinleyen kim
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
evet murat öyle oldu olsun işi çıkmıştır onun belki gelir müsait olunca yine
10-23-2007, Saat: 01:04 PM <
ya senın nıye nesen yokkı murat bak barıstıkta kusluk yok
gelir ercan gelir bırakmaz o bizi her ne kadar bazen papuçumuzu dama atsada
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:azız senı uzun zaman sonra tekrardan mutlu gormek cok guzel ya benımde nesem geldı sımdı vallah tşk belkıs senin neşen yerine geldiyse ne mutlu bana Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya senın nıye nesen yokkı murat bak barıstıkta kusluk yok yok küslük zaten şakaydı ne bileyim havamı bulamadım daha sanırım yada o beni bulamadı neyse siz bana bakmayın
10-23-2007, Saat: 01:09 PM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk belkıs senin neşen yerine geldiyse ne mutlu bana ben tesekkur ederım azız..benım nesem cok guzel ya 2gun snr 2.yılımızı kutlıycaz hayırlısıyla nasıl nesem olmasın..boyle yenı sevgıler gorunce bende ılk gunlerımızı hatırlıyorum ve cok mutlu oluyorum ya..ınsallah cok guzel bı cıft olursunuz hayırlısıyla..
10-23-2007, Saat: 01:09 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok küslük zaten şakaydı ne bileyim havamı bulamadım daha sanırım yada o beni bulamadı neyse siz bana bakmayın haklısın daha erken ya ondan boylesın bekle gamzem gelsın hava bulursun ugrasırız senle.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 56 Ziyaretçi