beklerim ama tavsiye etmem benle uğraşmanızı çünki baş edemezsiniz
Her telden ordan burdan
|
ya biraz durgunluk var değil mi herkezde yada sadece bendemi öyle acaba ?
10-23-2007, Saat: 01:12 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beklerim ama tavsiye etmem benle uğraşmanızı çünki baş edemezsiniz acaba beklede gor o zaman kımınle basacıkılmazmıs dıye murat
yok yok ercan bendede var o durgunluk baksana espiri anlıyışımı bilem yitirdim
10-23-2007, Saat: 01:13 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya biraz durgunluk var değil mi herkezde yada sadece bendemi öyle acaba ? vallah bende yok hava cok guzel bırazdan gezmeye gıtcem..:9
10-23-2007, Saat: 01:13 PM <
yaaa pardon arkadaşlar geldim ben msnden arkadaş gelmişti de onla konuştum da şimdi kapıyom zaten msn yi artık burdayım
neler oldu yokken özetleseniz az biraz Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vallah bende yok hava cok guzel bırazdan gezmeye gıtcem..:9birazdan gezmeye gidecek olsam benim de keyfim süper olurdu Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acaba beklede gor o zaman kımınle basacıkılmazmıs dıye murat bekleyelim ve görelim bakalım kim kiminle uğraşabilecek hodri meydan okuyom size unutmayınki son gülen ii güzlermiş oda ben olucam sanırım şansınız % 0 benim karşımda Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa pardon arkadaşlar geldim ben msnden arkadaş gelmişti de onla konuştum da şimdi kapıyom zaten msn yi artık burdayım bak ercan gördünmü papucumuz yine dama atıldı
10-23-2007, Saat: 01:16 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birazdan gezmeye gidecek olsam benim de keyfim süper olurdu buyur ercan abı sende gel kankılerle buluscam keyfım super bugun ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 73 Ziyaretçi