mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye konusmuyor pekionu bilmiyorum miley13:miley13:
Canı Sıkılanlar
|
mertb77
10-09-2008, Saat: 06:22 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol seni sormalı abi saol abim bende iyiyim ne yapım ıste ugrasıyoruz
mertb77
10-09-2008, Saat: 06:24 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rabbim daha iyi etsin ama sanırım ben tedavı felan olmucam be fatıh cok dusundum akşam
bir dost olarak bir kardeş olarak tedavini yarıda kesme ve iyi olana kadar devam et bu konu hakkında senle konusuruz bir ara olur mu
mertb77
10-09-2008, Saat: 06:31 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir dost olarak bir kardeş olarak tedavini yarıda kesme ve iyi olana kadar devam et bu konu hakkında senle konusuruz bir ara olur mu kardesım guzelde nıye edım tedavıme devam solermısın neye dayanarak edım zaten gocup gıtsekte ne olcakkı ailenden başka kım uzulur senın ardından yakın dostların onlarda 2 hafta sonra unuturlar meraklanma ya kardesım bir iğnem 3000ytl fatih
mertb77
10-09-2008, Saat: 06:32 PM <
aslında buraya bıdaha gırmıcemı solemek ıcın geldım ama senı gordum ya fatıh offffffffff
daralıyorum fatıh daralıyorummmmm
hepimiz elbet bir gün unutulacagız ama sen sabırlı ol boş ver digerlerini sen tedavini ol yeter elbet bir gün biri seni sever sunu unutma seni unutanı sende unut olurmu
mertb77
10-09-2008, Saat: 06:37 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepimiz elbet bir gün unutulacagız ama sen sabırlı ol boş ver digerlerini sen tedavini ol yeter elbet bir gün biri seni sever sunu unutma seni unutanı sende unut olurmu işte onu yapamam benı unutanı ben unutamam benım bır arkadasım var vefat ettı oda kan kanserınden gıttı halen unutamadım her ıstanbula geldımde onu zııyarete gıderım dertlesırım tam 1 saat ve olunceye kadar da unutmam onu unutulmucaklar unutulmaz be senı unuturlarsada dahı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 393 Ziyaretçi