>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neseee ben kactımmmmmmmmmmmmmmmmm akşam gelince defam ederimm sohbete...size ii sohbetler canlaırm
çabuk gel......
tşk kuzum....
Garip Sohbetler
|
03-06-2007, Saat: 01:14 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neseee ben kactımmmmmmmmmmmmmmmmm akşam gelince defam ederimm sohbete...size ii sohbetler canlaırm çabuk gel...... tşk kuzum....
03-06-2007, Saat: 01:38 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dövemezsiniz de kaçamazsınızda..... çingene yani ![]() ![]()
Noluyo bakam burda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-06-2007, Saat: 03:00 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çingene yani evet hıh....: ![]() kıjık enişte...: ![]() küüştüm işte.....
03-06-2007, Saat: 03:05 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Noluyo bakam burda bizim kızı kaçırmak haaa... ![]() sende ihanet haaa.... ![]() yılmaz sende gel istersen... ![]() çünkü sülo gelince yolacam...... ![]() ![]() ![]()
Ay Ay Demk Yine Berabersiniz Hemi
![]() Eeeee çok Güzel Bir Haber ![]() Desene Yeni Resimler ,yeni Tatlar....vs.. Ya Canimcim Yani Tatlibela ![]() Bende Diyom Bu Resimler Niye Bu Kadar Güzel !!! Sen çekiyomuşunda Ondan ![]() Alah Sultan Ve Süleymanin Mutluluklarini Daim Etsin Ne Deyim ![]() Allah Bir Yastikta Kocatsin ![]() ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İYİ BENDE YAPTIÄžIN YORUMDAN SIKILDIM ARKADAŞIM..4_5 YILLIK FORUM HAYATINDA KEŞKE ÖÄžRENSEYMİŞİN BAZI ŞEYLERİ..NEYSE.... öğrenceğim herşeyi öğrendim fakat sen öğrenememişsin...Bi forumda büyük yazıyla bişey yazmak küfür niteliğini taşır...bilmem anlatabildimmi... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|