adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak ercan gördünmü papucumuz yine dama atıldıaaa Murat kim atmış yine pabucunu dama
Her telden ordan burdan
|
10-23-2007, Saat: 01:17 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa Murat kim atmış yine pabucunu dama sanırım kim atmış diyen
10-23-2007, Saat: 01:18 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bekleyelim ve görelim bakalım kim kiminle uğraşabilecek hodri meydan okuyom size unutmayınki son gülen ii güzlermiş oda ben olucam sanırım şansınız % 0 benim karşımda tamam aksam kapıscaz bakalım kım sanslıymıs... arkadaslar aksam kapısma var herkezı beklerım adygee nasıl aglayarak cıkcak(SAKA)saat kacta kapısalım adygee.. canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birazdan gezmeye gidecek olsam benim de keyfim süper olurdu :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam aksam kapıscaz bakalım kım sanslıymıs... 6:30 dan önce gelin ama çünki o saatte mesaim bitiyor gidiyorum sonra arkamdan bizden korktuda gitti demeyin ayrıca akacak gözyaşı gözde durmazmış
10-23-2007, Saat: 01:19 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım kim atmış diyenama yaaaa murat ben neden atim pabucunu dama atmış olsam hiç gelmezdim dimi
10-23-2007, Saat: 01:21 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:6:30 dan önce gelin ama çünki o saatte mesaim bitiyor gidiyorum sonra arkamdan bizden korktuda gitti demeyin:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 21 Ziyaretçi