σfflαчи Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ouyyy gıyamam ben sana forumdaşım
bunu bana dedım dımııı kuzummm (:
fındıkım ben varım :$
Canı Sıkılanlar
|
10-10-2008, Saat: 12:45 AM <
σfflαчи Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ouyyy gıyamam ben sana forumdaşım bunu bana dedım dımııı kuzummm (: fındıkım ben varım :$ çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm efet cok uzuldum sen gıttın kımseyle kavga edemedım benKimse benle konuşmadı desene ne kıvırıyon Bn de üzüldm senin adına Âh be.
10-10-2008, Saat: 12:47 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kimse benle konuşmadı desene ne kıvırıyon yooooo herkez konustu ama senn yerın farklı o yuzden senı aradım ama yoktn çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooooo herkez konustuVayyy Bak benim kalbim kaldırmaz bu tür sözleri Âh be.
10-10-2008, Saat: 12:52 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vayyy nıe kaldırmıo bea bence kaldırıo askım dıolar sana baktımda:pisik::pisik: dun korktunda kactın bıkerem bılıom ben
fındık-s
10-10-2008, Saat: 12:53 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu bana dedım dımııı kuzummm (: naber güzelim nasılsın noldu nereni kestin çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nıe kaldırmıo bea bence kaldırıo askım dıolar sana baktımda:pisik::pisik:Kim o bana aşkım diyen hem neyden korkmuşum? Âh be.
10-10-2008, Saat: 12:54 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:naber güzelim nasılsın noldu nereni kestin parmakımı kuzumm demın 60 ytl buldum yerdennn kameradan ızledım gıttım verdım sahıbıne karuyu bulana kdr anam agladı
10-10-2008, Saat: 12:55 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kim o bana aşkım diyen bılmm bennn baktım ole dıolardı !!!!! benden korktunnnn yhaaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|