Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelıyomusun ercan abı..beklıyorum...
bende gelsem olarmıki acaba gerçi bizi davet etmediniz ama ben yüzsüzlük yaptım ama idare edersiniz demi bu yüzsüzlüğümü
Her telden ordan burdan
|
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelıyomusun ercan abı..beklıyorum... bende gelsem olarmıki acaba gerçi bizi davet etmediniz ama ben yüzsüzlük yaptım ama idare edersiniz demi bu yüzsüzlüğümü Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama yaaaa murat ben neden atim pabucunu dama tabi tabi onun için gittin arkadaşınla konuştn sonra buraya geldin Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama yaaaa murat ben neden atim pabucunu dama tabi teyzoş ya atmazsın sen canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi teyzoş ya atmazsın sen Allah'tan atmaz yani ercan bide atsa ne olurdu kimbilir adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah'tan atmaz yani ercan bide atsa ne olurdu kimbilir yok yaw yapmaz öle şey
10-23-2007, Saat: 01:25 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi onun için gittin arkadaşınla konuştn sonra buraya geldinmuratt çok uzun zmndır görüşemiyoduk ondan konuştum ben ya hem doğruyu da söylemeyebilirdim dimi
10-23-2007, Saat: 01:26 PM <
ya sende gel tabı murat luleburgazdayım ben bılıyomusun gel beklerım ercan abı ıstanbulun neresınde oturuyodun sen gelınce bulusuruz vallah..
Ercan Kaç Kilosun:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-23-2007, Saat: 01:27 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok yaw yapmaz öle şeyyiğenim ya murat bana inanmıyo ben öle şey yapmam hayattaa sen inanıyon dimi ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|