melisde burdaymış ii bare
Garip Sohbetler
|
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aram?zda laf? m? olur saoL yaa bende zaten vermicektim borcumu... *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burdaaa yani ben sende 1 gelion 3 kayboluon... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoL yaa bende zaten vermicektim borcumu... borcuna sad?k deilsin. seni bi kat daha sefiom art?k kanka gel senle bi doland?r?c?l?k ?irketi kural?m w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:borcuna sad?k deilsin. seni bi kat daha sefiom art?k kanka gel senle bi doland?r?c?l?k ?irketi kural?m oLu kanki ismide SAHTEKARLAR LTD.?T?. olsun... w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:borcuna sad?k deilsin. seni bi kat daha sefiom art?k kanka gel senle bi doland?r?c?l?k ?irketi kural?mh?mmm ne demi?ler bor? yi?idin kam??s?d?r demekki siz yi?it de?ilsiniz *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h?mmm ne demi?ler bor? yi?idin kam??s?d?r demekki siz yi?it de?ilsiniz yoq ben yi?it de?ilim ya ben ziya.. wOOw yoqsa senmisin yi?it... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oLu kanki ismide SAHTEKARLAR LTD.?T?. olsun... tamam kankam sen nas?l istersen dur ?nce ben babam? doland?ray?m ?irket i?in yat?r?m laz?m dimi ama eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq ben yi?it de?ilim ya ben ziya.. ben ibo bea yi?it benim amcaolu sefmem onu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 33 Ziyaretçi