çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:noldu bea oke
Birşey olmadı sadece konuda olmayacağım.
Canı Sıkılanlar
|
10-10-2008, Saat: 02:01 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:noldu bea oke Birşey olmadı sadece konuda olmayacağım.
10-10-2008, Saat: 02:01 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehehh aynn kuzum yha 130 luk bır karuu anammmm cokkk komıkkk şaka kız 60 kıloyum 175 boyundayım kılom gene fazla
10-10-2008, Saat: 02:02 AM <
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaka kız 60 kıloyum 175 boyundayım kılom gene fazla heee kızzz snn yasın bayabı bıyukkkk bak pıskoma asılma bn ona asılıom bıkerem
10-10-2008, Saat: 02:03 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee kızzz snn yasın bayabı bıyukkkk bak pıskoma asılma bn ona asılıom bıkerem şekerim benım benım burda kımseye asılma gıbı derdım yok sadece amacım muhabbet hem o benden ufaktır ya ve benım bır oğlum var ya meraklanm sen canım
10-10-2008, Saat: 02:04 AM <
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şekerim benım benım burda kımseye asılma gıbı derdım yok sadece amacım muhabbet hem o benden ufaktır ya ve benım bır oğlum var ya meraklanm sen canım sen eflımısın kusum :S
10-10-2008, Saat: 02:06 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen eflımısın kusum :S he eflıyım ama boşanma davası actımm ben su an ayrı yasıyorumm
10-10-2008, Saat: 02:10 AM <
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he eflıyım ama boşanma davası actımm ben su an ayrı yasıyorumm heeeeeeeee bnde dıcektım snn koca nasıl ızın verıo sıtelerde takılmana
10-10-2008, Saat: 02:12 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heeeeeeeee bnde dıcektım snn koca nasıl ızın verıo sıtelerde takılmana ay şekerım benım erkekler kıskanctır be dusunsene ben evlıyım burda takılıyorum kocam benı yakalıyor ondan sonra anlat derdını keser yemınle yaaaaaa gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay şekerım benım erkekler kıskanctır be dusunsene ben evlıyım burda takılıyorum kocam benı yakalıyor ondan sonra anlat derdını keser yemınle yaaaaaa Ohh kessin
10-10-2008, Saat: 02:21 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohh kessin herhalde kessın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|