heheheh aslı sus forum yanlış anlıycak ben ne saklamaya çalışıyodum sankim sus kıs
Garip Sohbetler
|
03-07-2007, Saat: 07:47 PM <
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheh aslı sus forum yanlış anlıycak ben ne saklamaya çalışıyodum sankim sus kıs Öle bişi diil yaff ama neysee tmm tmm susiim parii yksaa sen peni boğcaksın:yikildim: şaka şaka sen pana kıyamazsın timiimiley17: Eee bi gün kurs çıkışı pi yere gidelim yksa pen hergün ewde kafayı yijem hep aynı sıralama böle aynen; Ew--okul--ders--tenefüs(ertesi gün) Ew--Okul--ders--tenefüs Bi ew yani bi okul bi de bitmeyen derslerr falla delirjemm
03-07-2007, Saat: 07:48 PM <
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheh aslı sus forum yanlış anlıycak ben ne saklamaya çalışıyodum sankim sus kıs Öle bişi diil yaff ama neysee tmm tmm susiim parii yksaa sen peni boğcaksın:yikildim: şaka şaka sen pana kıyamazsın timiimiley17: Eee bi gün kurs çıkışı pi yere gidelim yksa pen hergün ewde kafayı yijem hep aynı sıralama böle aynen; Ew--okul--ders--tenefüs(ertesi gün) Ew--Okul--ders--tenefüs(ertesi gün) Bi ew yani bi okul bi de bitmeyen derslerr falla delirjemm
03-07-2007, Saat: 08:00 PM <
Gell ZEYNEPcim gell ne demek yanii bide soruosunn aa hiç yakıştıramadımm yaff şaka şaka GEl tabii herzaman bekleriss janım penümm RAPçi kardeşimm janım hihii
Duygusuz.Com Lisesi
Zeynepp :Yauff Acaba Okhulha qheçmi qaldım .. Nurdan:Kızz Ezgi Şu Sorunun Cevabı ne ? Sen Çöz Benim yerime
Ezgi: ya Nurdan Ben Okul Hayatımı Hep Soru Çözerekmi Geçircem
Nurdan:Tabi Çözcen.. Sen Ne Sandın İş Kadını olcaz Biz
Fatih:Olum Okul Çıkışı işeyler Ypalım
Sefa :Valla evet ya sıktı bu soru çözmeler beni el Yüz Dağınık Zaten Nusret: Durun bi şu iddiayı oynayayım da konuşuruz.. Siz Soru çözün Carisma Boy: Evet Çocuklar Ses Çıkarmadan ...
Fatih:Aaa Sülo Abi Ya gel gel ben sana bişey sorcaktım ya benim konu kilitlendimi
Fatih:Yok Abi Ben Kaçıyom okuldan ya Mert gel sana yeni açtığım konuları göstereyim Mert : Fatih Sus Ders çalışıyom Ben Büyük Adam Olcam Sagopa Gibi
Ezgi:Yaa Fotoğraf Çektircez
Nusret: Tabi Kız Meşhur Olcez Bunları sitede Yayınlıcaklarmış
Esra:Ayy ölemi o zaman gülümseyelimm
Zeynep: Ben Geldim.... Yeliz : Zeynep gel gel foto çekiliyoz..
Aslı:Yalnız Kameraya Bakıp Gülelim ben sırıtıyom şu an cameraya
çağla:Camera nerde yaaa
Nurdan :Ayy bunlar yine fotoğraf mı çektiriyo ya
Ezgi: eee tabi kızım yıl sonu geldi hatıramız kalsın
Zeynepp: Ben Börek Getirdim Yeriz diye.. Nusret : getir Getir Ben yerim Sefa : Nusret dur bekle yicez
Aslı:evet bi yolsunu daha geldi ve yine beraberiz şimdi bu böreği afiyetle vs..
Nurdan :Süperciğim benim bi sussan diyorum Yeliz:Ya bosverin böreği ben size kendi yaptığım pilavdan vereyim Nusret : Ellerine sağlıkkkkkk yeliz : Yemeden konuşma Sefa :Yeliz pilav biraz tuzsuz olmuş Esra : Bende diyorum ya bu pilavın neden tadı yok ben yaparım sana sefa Ezgi:Valla son gün iyiki okula gelmişiz.. Fatih : Ehehe valla yaw beleşe yemek yedik Nusret : valla yaa yemeğe verceğim parayı bi daha idda kuponu alcam
Mert: hee tabi tabi bedava sirke baldan tatlıdır
Kalan Varmı Sınıftaa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 41 Ziyaretçi