sevişmek ne hoştur yıldızların altında yanmaz gönlüm yansada ecel bizi alsada gözlerim kapansada yıldızların altında ....
mavzer?
mavzer?
Her kelime icin bir sarkiniz varmi :))
|
02-10-2009, Saat: 07:23 PM <
sevişmek ne hoştur yıldızların altında yanmaz gönlüm yansada ecel bizi alsada gözlerim kapansada yıldızların altında ....
mavzer?
kurşun gibi mavzer gibi dağ gibi bilmem ne yapar kaçarımmı ne öyle bi şarkı vardı sevmediğim hatta nefret ettiğim Ahmet adında bi vatan haininin şarkısıydı sanırım o geldi aklıma lisedeyken servisçi dayı sabah akşam dinlerdi ...
duman........
Yastadır ey deli gönül yastadır
Gelir diye kulaklarım sestedir Yağmur yağar zülüflerin ıslatır Var git duman şu yaylanın üstünden Duman senin çürük işin bitmez mi Poyraz vurup bir tarafa gitmez mi Benim eski derdim bana yetmez mi Var git duman şu yaylanın üstünden Çare?
çare aramadım zannetme, çıkmaz yolları zorladım
gittim olmadı, kaldım olmadı, bitti diyorsam laf değil bir anlık öfke zannetme, çoktan harcadım sabrımı kaçtım olmadı, sustum olmadı, bitti diyorsam laf değil artık bu son veda üzgünüm nefret etme benden üzgünüm Nefret??
Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın
İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın … Bir yanım seni hala düşünüyor Bir yanım sana, fena kızgın Yalnızsen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barındıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın.. Şarkı?
02-11-2009, Saat: 12:52 PM <
öyle dudak büküp hor gözle bakma
bırak küçük dağlar yerinde dursun çoktan unuturdum ben seni çoktan ah bu şarkıların gözü kör olsun Hor ??
nerde boynu bükük bir garip görsen HOR görme kim bilir ne derdi vardır belki benim gibi sevdiği vardır....
ateş.....
02-12-2009, Saat: 01:33 AM <
Yakar seni, ateşe fazla yaklaşma
Fayda etmez fazlada uzaklaşma Alem-i Sır Fazlada..
Bir şiirden bir sözden bir melodiden bir filmden
Geçirip güzelleştirmeden can dayanmıyor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tabusu tamamlanmıyor Ama fazlada üzülme hayat bitiyor birgün Ayrılıktan akçılmıyor... Ömür imtihanla geçiyor... İmtihan ....???
02-12-2009, Saat: 01:55 AM <
İmtihan eyledin beni, sevgi dersinde..
Ben yazdım duygularımı senin o dersinde Sonuçta sana sundum “AŞK” puanı içinde Senden bekliyorum, vereceğin puanı gönülde! Alem-i Sır puan.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ingilizce kelime türet haydi !!! | p£r!k!z! | 227 | 7,736 |
04-14-2022, Saat: 10:04 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu kelime size neyi hatırlatıyor | CaNaT | 248 | 8,863 |
04-10-2022, Saat: 07:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
son iki harten kelime t?retmece... | kayıp_gölgeler | 223 | 4,985 |
04-05-2022, Saat: 04:12 AM Son Yorum: wildfang |
|
Evde Oturuyorsunuz Ve Azrail Geldi Dediki Senin IÇin Geldim Ne Dersiniz..? | €BeRimSin | 257 | 10,437 |
04-03-2022, Saat: 06:11 PM Son Yorum: wildfang |
|
$uan Sizi Anlatan Kelime ??? | SweetCandy | 1,448 | 28,610 |
11-21-2015, Saat: 02:50 AM Son Yorum: acemhe |