:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
Yorgun Yürek
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yaf esra seni kaldırıp atacakmışya onun için sordum Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin kaldıramazsa biz yardım ederiz diye :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
neeee beni mi kaldırıp atcekmiş nedenkine anlamadım ben ??? aziz
Ara
Yorgun Yürek
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet evet bak bu ii olur papucu unutmama yardımcı olabilir yani Big Grin
tımamm nası olsun kahve Muratt Smile
Ara
adyge55
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neeee beni mi kaldırıp atcekmiş nedenkine anlamadım ben ??? aziz

benim papucumu dama attın diye ercanda seni kaldırp dama atacakmış ondan yani Big Grin
Ara
adyge55
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tımamm nası olsun kahve Muratt Smile

orta şekerli olsun ayrıca soğuk suyumuda unutmazsın demi Big Grin
Ara
CaNaT
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim papucumu dama attın diye ercanda seni kaldırp dama atacakmış ondan yani Big Grin

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin yok be yaa
Ara
Yorgun Yürek
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim papucumu dama attın diye ercanda seni kaldırp dama atacakmış ondan yani Big Grin
haaaa anladımm şimdik açıklaman için tşk Muratt
Ara
Yorgun Yürek
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orta şekerli olsun ayrıca soğuk suyumuda unutmazsın demi Big Grin
yooo türkkahvesi deill neskahve yani sade mi sütlü mü diye sormuştum yaw Big GrinBig Grin
Ara
Yorgun Yürek
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin yok be yaa
Ercan yiğenimm dama mı atcen sen beni murat öle dedii hem bizim burda dam yoktur hatırlatam Big GrinBig Grin
Ara
adyge55
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haaaa anladımm şimdik açıklaman için tşk Muratt

rica ederim görevimiz başka öğrenmek istediğin varsa yardımcı olalım hemen Smile
Ara
CaNaT
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo türkkahvesi deill neskahve yani sade mi sütlü mü diye sormuştum yaw Big GrinBig Grin

ahahhah olsun 3 ü birarada orta şekerli olsun Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 264 Ziyaretçi
  Tarih: 12-05-2024, 05:35 AM