CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yaf esra seni kaldırıp atacakmışya onun için sordum kaldıramazsa biz yardım ederiz diye :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:neeee beni mi kaldırıp atcekmiş nedenkine anlamadım ben ??? aziz
Her telden ordan burdan
|
10-23-2007, Saat: 01:33 PM <
10-23-2007, Saat: 01:34 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet evet bak bu ii olur papucu unutmama yardımcı olabilir yanitımamm nası olsun kahve Muratt Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neeee beni mi kaldırıp atcekmiş nedenkine anlamadım ben ??? aziz benim papucumu dama attın diye ercanda seni kaldırp dama atacakmış ondan yani Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tımamm nası olsun kahve Muratt orta şekerli olsun ayrıca soğuk suyumuda unutmazsın demi adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim papucumu dama attın diye ercanda seni kaldırp dama atacakmış ondan yani yok be yaa
10-23-2007, Saat: 01:35 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim papucumu dama attın diye ercanda seni kaldırp dama atacakmış ondan yanihaaaa anladımm şimdik açıklaman için tşk Muratt
10-23-2007, Saat: 01:36 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orta şekerli olsun ayrıca soğuk suyumuda unutmazsın demiyooo türkkahvesi deill neskahve yani sade mi sütlü mü diye sormuştum yaw
10-23-2007, Saat: 01:37 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok be yaaErcan yiğenimm dama mı atcen sen beni murat öle dedii hem bizim burda dam yoktur hatırlatam Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haaaa anladımm şimdik açıklaman için tşk Muratt rica ederim görevimiz başka öğrenmek istediğin varsa yardımcı olalım hemen |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 264 Ziyaretçi