:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he alnında bişe yazıyo ama burdam tam göremiyom Big Grin

normal tabi yaşınız itibariyle gözlerinizde yavaşlama olmuş Big Grin

çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:telsımııııdeeeeee kntr yokkk sımdıkkkkk aweadn msj atrım Big Grin

tmm o zaman ama daha sonrada telsime kontor alınca ararsın Big Grin

fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gördüm gördüm Big Grin uyuuuuuuz yazıyomuş alnında Tongue

onu daha öncede duymuştum istersen başka bişi söyle Big Grin Big Grin
Ara
çilekli cuklat
poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ara
kı@ymı@k=)
gidiyorummm . ablam sen formunu koruuu bebiş yapmaa Sad gülay sende al ablamı başına al... muko sendee sende arada kayna.. Sad Sad
Ara
fındık-s
[quote=Yenemuko]normal tabi yaşınız itibariyle gözlerinizde yavaşlama olmuş Big Grin

sen bi kere büyüklerinle düzgün konuş hıh Tongue
doğru görmüşüm kesinlikle uyuz yazıyo Big Grin
çilekli cuklat
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gidiyorummm . ablam sen formunu koruuu bebiş yapmaa Sad gülay sende al ablamı başına al... muko sendee sende arada kayna.. Sad Sad

bendeeee kacıcam galıba baydııı bnı ya Sad:
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sad:Sad:Sad:Sad:Sad:Sad:Sad:Sad:gülayyySad:Sad:Sad:Sad:Sad:Sad:Sad:

gülay noldu hayatımın aşkı yaaaa kıyamam gel sen bakiim :kucak:
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülay noldu hayatımın aşkı yaaaa kıyamam gel sen bakiim :kucak:

moralım bozulduuuu Sad:
Ara
fındık-s
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gidiyorummm . ablam sen formunu koruuu bebiş yapmaa Sad gülay sende al ablamı başına al... muko sendee sende arada kayna.. Sad Sad

Sad Sad Sad
tamam kim başlattı bu geyiği yaaaa gülaaaaayyyyyy hep senin başının altından çıkıyo bunlar Big Grin
Yenemuko

yok cnm beni arada kaynatma ayrı bir kazanda kaynat Big Grin

sen bi kere büyüklerinle düzgün konuş hıh Tongue
doğru görmüşüm kesinlikle uyuz yazıyo Big Grin[/quote]

ben gayet efendi ve gayet nazik konuşuyorum büyüklerimle hem ne malum senin benden büyük olduğun Big Grin
Ara
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sad Sad Sad
tamam kim başlattı bu geyiği yaaaa gülaaaaayyyyyy hep senin başının altından çıkıyo bunlar Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin asık olmk sucmu yaWink
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 391 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:39 PM