çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msn gel anlatım
bende geliyimmi msn ye
Canı Sıkılanlar
|
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msn gel anlatım bende geliyimmi msn ye fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten sen git ben bilmiyom msn ne ki yeniyo mu Bilmemki bir rivayete görede içildiği söyleniyor
fındık-s
10-10-2008, Saat: 10:43 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilmemki bir rivayete görede içildiği söyleniyor rivayete dayandığına göre bayaa eski bişe bu msn denen şey :8 fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rivayete dayandığına göre bayaa eski bişe bu msn denen şey :8 Sanırım öyle olmalı bende kesin emin değilim yani
10-10-2008, Saat: 10:50 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geliyimmi msn ye gellll kuzum sana dedm askım (:
fındık-s
10-10-2008, Saat: 10:52 PM <
bu kızın kime dediği belli değil yenemuko sana da demiş olabilir bana da ben anlamadım
yaşım itibariyle biraz geç anlıyorum da
10-10-2008, Saat: 10:54 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kızın kime dediği belli değil yenemuko sana da demiş olabilir bana da ben anlamadım ıkınızede dedımmm beaaaaaa ben ayrımcılık yapmm (: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gellll kuzum tmm gelirim az sonra fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kızın kime dediği belli değil yenemuko sana da demiş olabilir bana da ben anlamadım e normal tabi cnm bu yaşlarda bu tür şeyler olabiliyor çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıkınızede dedımmm beaaaaaa ben ayrımcılık yapmm (: bilmemmi cnm senin ayrın gayrın olmaz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|