Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet geldımı hıc buraya...
ben edirneye kadar gelmiştim
Her telden ordan burdan
|
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet geldımı hıc buraya... ben edirneye kadar gelmiştim
10-23-2007, Saat: 01:42 PM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:size iyi eğlenceler ben benim bi işim var halledince gelirim Allah'a Emanet olun....saol aziz sen de k.i.b.a.e.ol Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol aziz sen de k.i.b.a.e.ol şuna bak ya ne oluo bu k.i.ba.e.o erinme esra erinme
10-23-2007, Saat: 01:43 PM <
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet geldımı hıc buraya...yok cnm gelmedim hiç sadece bi arkadaşım vardı oradan evlenecekte ondan sordum Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok cnm gelmedim hiç sadece bi arkadaşım vardı oradan evlenecekte ondan sordum e artık düğün maksadıyla gitmiş olursun
10-23-2007, Saat: 01:44 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuna bak ya ne oluo bu k.i.ba.e.o erinme esra erinmeyaff çok uzun oluyo diye kısaca yazdım erinmekten değil çaktırma murat yaa
10-23-2007, Saat: 01:45 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e artık düğün maksadıyla gitmiş olursunyokk gidemem murat Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaff çok uzun oluyo diye kısaca yazdım erinmekten değil çaktırma murat yaa bir kahveye bakar çaktırmama işi Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokk gidemem murat e artık biz geliriz bodruma o zaman |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|