:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye gıttı ya

bilmem giderken şuraya gidecem die bişey demedi Big Grin
Ara
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyy ne kadar banal Tongue duymamış görmüş Tongue tamam görmeye devam et bakalım

peki efenim siz isteyin yeter ben bakmaya devam ederim Big Grin

banal olmayan bişi sölermisiniz bana acaba Big Grin
Ara
gönül_sözü
eeeee sizler nasılsınız pekii
Ara
gönül_sözü
sanırım yabancıyız dıye kımse konusumuyor bızleSad
Ara
Yenemuko
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım yabancıyız dıye kımse konusumuyor bızleSad

hyr efenim kesinlikle öle düşünmeyin işim vardı bakamadım kusura bakmayın yalnış anlamayın yani yoksa burda öle bir durum olmaz

biz iiyiz siz nasılsınız
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr efenim kesinlikle öle düşünmeyin işim vardı bakamadım kusura bakmayın yalnış anlamayın yani yoksa burda öle bir durum olmaz

biz iiyiz siz nasılsınız

nasıl kibarsınız siz maşallah Big Grin
gönül_sözü
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr efenim kesinlikle öle düşünmeyin işim vardı bakamadım kusura bakmayın yalnış anlamayın yani yoksa burda öle bir durum olmaz

biz iiyiz siz nasılsınız

saolun bende iyiyimde nebılım herkes bırbırıyle konusunca sandımkı herkes tanıdığıyla honusuyor
Ara
gönül_sözü

biz iiyiz siz nasılsınız

saolun bende iyiyimde nebılım herkes bırbırıyle konusunca sandımkı herkes tanıdığıyla honusuyor
Ara
gönül_sözü
ayyy majınam kafayı yediii
Ara
gönül_sözü
fındıks sız nasılsınız
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 135 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 07:06 PM