yavaş çalışsa iyi benim komple bağlantım gidiyo siteye giremiyorum
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-11-2008, Saat: 01:23 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olalım tabi evet şamildi beyhan hanım ay pek bi kibarlaştınız bişe oldu sana anlamadım şamil bey
10-11-2008, Saat: 01:23 AM <
yasları oğrencektım ama sanırım beyhanla hemen hemen aynı yastayız siz peki yenemuko yas
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay pek bi kibarlaştınız bişe oldu sana anlamadım şamil bey bilmem olmuşta olabilir beyhan hanım çözersem sizede söyleyecem gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasları oğrencektım ama sanırım beyhanla hemen hemen aynı yastayız siz peki yenemuko yas bundan bir kaç yıl önce 28 felandı sanırım yada şuanda 28 olabilir hatırlamıorum
fındık-s
10-11-2008, Saat: 01:28 AM <
yaşları napcan melisa gönüller bir olsun maksat muhabbet
10-11-2008, Saat: 01:29 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem olmuşta olabilir beyhan hanım çözersem sizede söyleyecem hım hadı bakım hayırlı olsun fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşları napcan melisa gönüller bir olsun maksat muhabbet çok güzel söylediniz beyhan hanım bunun üstüne laf söylenmez artık tşkürü hakettiniz efenim
10-11-2008, Saat: 01:30 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşları napcan melisa gönüller bir olsun maksat muhabbet haklısınız da nebılım buyukse benden ona gore konusalım lafımızı bılelım yanı solemek ıstedım gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hım hadı bakım hayırlı olsun olsun bana uyar
fındık-s
10-11-2008, Saat: 01:33 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem olmuşta olabilir beyhan hanım çözersem sizede söyleyecem BAYAA BÜYÜMÜŞSÜN SEN |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 155 Ziyaretçi