bak halaaaa dalga geçiyo neyse ben gittim byeee
Canı Sıkılanlar
|
10-11-2008, Saat: 01:48 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim o dalga geçen sen bana böyle hemen acil müdahele mangasını yollayım hehehe ne yapcak onlar pekiii
10-11-2008, Saat: 01:49 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak halaaaa dalga geçiyo neyse ben gittim byeee tamda muhabette başlamıstık ya ama genede iyi akşamlar gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede işi gucu gır gır kendınıze iyi bakın beyhan kim o gırgırcı söleyinde bizim evede gelsin gırgır yapılacak yerler var temizlik imandandır fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak halaaaa dalga geçiyo neyse ben gittim byeee tmm yolun açık olsun yine bekleriz byeee gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehe ne yapcak onlar pekiii onlar bilirler ne yapacaklarını şimdi burda açıklayıp meslek sırlarını ortaya dökmeyelim
10-11-2008, Saat: 01:54 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onlar bilirler ne yapacaklarını şimdi burda açıklayıp meslek sırlarını ortaya dökmeyelim ben sıkıldım muhabbeten ya ben bıraz sıte ıcınde gezıntı yapcam kusura bakmazsan
10-11-2008, Saat: 01:58 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bennnnnnn geldımmmmmmmm hoşgeldın kız şekerim
10-11-2008, Saat: 01:59 AM <
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldın kız şekerim hb kuzum nıe sıkıldı cnn sole bakım miley20: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 385 Ziyaretçi