adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir kahveye bakar çaktırmama işi:yikildim: tamam murat
Her telden ordan burdan
|
10-23-2007, Saat: 01:47 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e artık biz geliriz bodruma o zaman ne bodrumamı gidiyonuz siz şimcik
10-23-2007, Saat: 01:48 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e artık biz geliriz bodruma o zamantabi ki her zmn beklerim murat Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi ki her zmn beklerim murat tabiki her zaman gelirim esra
10-23-2007, Saat: 01:51 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee demek orda nevleniyor hea ii teyzoş hayırlısı olsun Allah mesut etsinyiğenim teras daha iyidir bilmiyom ama ist varmı teras nasıl anlatsam ki damdan daha iyi yani ewet bodruma geliyo murat buyur sende gel canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bodrumamı gidiyonuz siz şimcik evet ercan hazırla bavulunu gittikmi şöyle 2 ay kalırız nasılsa masraflar esradan
10-23-2007, Saat: 01:52 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabiki her zaman gelirim esrane zmn geliyon şimdik murat ona göre hazırlıklara başlim ben Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne zmn geliyon şimdik murat ona göre hazırlıklara başlim ben sen şimdiden başla istersen ancak tamamlarsın zaten bak kuş sütüm dahil eksik olmasın isterim ben adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ercan hazırla bavulunu gittikmi şöyle 2 ay kalırız nasılsa masraflar esradan 2 ay mı yaza kadar kalırız diyordum malum burada havalar serin
10-23-2007, Saat: 01:58 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ercan hazırla bavulunu gittikmi şöyle 2 ay kalırız nasılsa masraflar esradanhımmm tamam ama masraflar ortak murat |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 53 Ziyaretçi