ßende m.oldum ezgi
Garip Sohbetler
|
blue_belial
03-10-2007, Saat: 01:34 PM <
Siiri koydum foruma ezgicik, oku bakalım nası olmus
03-10-2007, Saat: 01:41 PM <
bu konu wardı sanırsam sanki tek kadınlaröle erkeklerde öle sanki orda erkekler yerinekılzar olsa erkeklerde aynısını yapmıycak ama süper bi konu
03-10-2007, Saat: 01:43 PM <
eee bana kim alıyoyaf bana çay kahve hiç farketmez abi
Ezgi:Admin bizi nie buraya getirdin?
Admin: Sen büyüklerin işne karışma!!! Faruk: Hop hop bağırma kardeşime! Ezgi: ÜHÜHÜHÜHÜHÜH:'( :'( :'( :'( Pelin: Küççüklere bağırmayalım...Pcikoleceliri bozuluomuşş.... Papatya Prenses: Evet yha...Doğru sölüo Eltim Admin: Aman aman sözde söyletmeyin kardeşinize... Nurdan: Ühühühhüü... Hasan: Sana noldu? Nurdan: Morcivet bağırdı bana... Mesut: Benmi?Ben Esraya bakıodummm... Fatih: Evet, ben şahidim... Sülo: nOLUO forumda? Nurdan: ßAKIN morcivet Kafeste... (Nurdan Kafesteki Kutup ayısını gösterir) Bütün forum: HAHAHHAHAHAHA:yikildim: :yikildim: Ezgi: Annecimmm! Admin havladı!:yikildim: Faruk: Nerde? Ezgi: Bak!Bak! (Ben Kadesteki Kurt köpeğini gösteririm) Admin: Rezil ettiniz bizi! mORCİvet: Evet... Admin: Sizin puanlarınızı düşürcem... Serhat: Tehtit etmek Forumda yasak! (Devam edilir Gezmeye) Esra: Şittt şu deve kuşuna bakın! Sefa: Whay be! Yelz: AYnı sen gibi utanınca kafasını toprağa sokuo Sefa sEFA: çOK KOMik (dEVAM) Çağla: Aaaa bakın Züreyfaya... Ezgi: Nurdan baksana ot yiyo...Gel yanına grelim.. Nurdan: Tmm.. (Ezgi ve Nurdan Züreyfanın Blunduğu yere gizlice girer) Ezgi: Bunun boyuda maşşallah İbrahim Kutluay gibi Nurdan: EVet nan...Bak yafrusuda warmış Gel sevelim... Ezgi: Hdi sevem... (TAM SEVERLERKEN ZÜREYFA EZGİ VE NURDAN'I KOVALAMAYA BAŞLAR) Ezgi: Faruk abiiiiiii..!!
Nurdan: ALLAH B.. V.. Züreyfa... Ezgi: ANNNENENNEEENENCİMMMMM Nurdan: Hakkını Helal et Ezgi..Benimki helal.. Ezgi: Helal helal.. 1 Hacca gitmek 2 Zekat vermek 3 Oruç tutmak... Nurdan: EŞşedü enna ilahe ill.... Faruk & Hasan & Süleyman: Yettikkkkk... Faruk: KIşş kışş yürü Züreyfa... (Züreyfa başlar onlarıda kovalamaya) Hepsi birden: ALLAHHH......kAÇINNN... Ezgi ve Nurdn: ANNNENENENENENENENNENENENENEMMMM... (zAr zor Çıkarlar) Faruk: NE işinz var sizin orda? Ezgi: Mrk işte... Nurdn: Tuvaletim geldi.. Ezgi: BENimde...Faruk abi bz wcye gidioz.. Fruk: Çabuk olun gitcez birazdan... Nurdan: Tmm (w.c) Ezgi: Ohhhhhhhh.Rahatladım be.. Nurdan: Dur bekle beni..Çok korkmuşum bitmio Ezgi: Tmm.. Nurdn: Çıktım.Dur ellerimi yıkıım gidem..Hadi gidemm.. Ezgi: HADii... (Otobüsü ararlar aralar bulamazlar) Ezgi: Bzi unutup gitmişler.. Nurdn: OFFF kaybolduk... (Bu arada Admin Bzi aramaktadır)
Admin: Nerde bu cadılar yha Serhat: Gel Kutup Aylarına bakalım... Admin: YOK BU cadilar kesin w.c delerdir. Serhat: tmm gel oraya bakalım.. Ezgi: Tolga abiiii..Yardım ettt. Admin: NE İşiniz var burada.. Ezgi: Altımızamı yapsaydık sERHAT: hadi Otobüse yürüğün.. Nurdn: HADİ eZGİ Hadi... ...................Son...................... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 349 Ziyaretçi