nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen öyle oluyooiyi yada kötü fark etmiyo...
desene halimiz harap vah başımıza gelenler en iisi ölmek
Canı Sıkılanlar
|
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen öyle oluyooiyi yada kötü fark etmiyo... desene halimiz harap vah başımıza gelenler en iisi ölmek fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şöyle ki birincisi sabah olduğu hiiiç belli değil aciyip bi hava var yağmur fırtına gece gibi karanlık ayrıca grip oluyorum fecii yani bende gribe etkili gelen bir ilaç masamda şuan istersen yollayım bu arada geçmiş olsun fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şöyle ki birincisi sabah olduğu hiiiç belli değil aciyip bi hava var yağmur fırtına gece gibi karanlık ayrıca grip oluyorum fecii yanibende gribim zaten...bütün hafta öksürdüm..burda da öyle bi rüzgar var kiigün için de muhteşem geçeceğini umuyorum...2 saat sonra takılcaz öyle... Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:desene halimiz harap vah başımıza gelenler en iisi ölmekhayatta her zaman olumlu düşünmeye çalışo zaman daha mutlu olursun:teytey:
fındık-s
10-11-2008, Saat: 06:29 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende gribe etkili gelen bir ilaç masamda şuan istersen yollayım teşekkür ederim
fındık-s
10-11-2008, Saat: 06:31 PM <
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende gribim zaten...bütün hafta öksürdüm..burda da öyle bi rüzgar var kiigün için de muhteşem geçeceğini umuyorum...2 saat sonra takılcaz öyle... sana da geçmiş olsun bu arada peki neree rüzgara mı takılcaksın nereye götürürse artık nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayatta her zaman olumlu düşünmeye çalışo zamançok şükür hep olumlu ve pozitifim mutluksuzluk bana uymaz zaten ters gelior bana bu arada sanada yollyabilirim o ilaçtan sana geçmiş olsun fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim rica efenim önemli sağlık umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana da geçmiş olsun bu arada peki neree rüzgara mı takılcaksın nereye götürürse artıkyok yaa3 kız takılcaz iştenapalım kız kıza:S:S
teşekkürler....saol...ilaç kullanmayı sevmemyutamıyorum da
fındık-s
10-11-2008, Saat: 06:34 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok şükür hep olumlu ve pozitifim mutluksuzluk bana uymaz zaten ters gelior bana ay sabah sabah pek bi kibarız |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|