:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
fındık-s
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler....saol...ilaç kullanmayı sevmemBig Grinyutamıyorum daBig GrinBig Grin

Big Grin nuriş kız ben de yutamıyom ilaç Big Grin
nry8
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin nuriş kız ben de yutamıyom ilaç Big Grin
bide acı olanları yok mu:S:Sağzına aldıktan sonra yüzünü buruşturuyosun:S:SayhBig GrinBig Grinen iyisi öksürük şurubuBig Grin
Ara
Yenemuko
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkürler....saol...ilaç kullanmayı sevmemBig Grinyutamıyorum daBig GrinBig Grin

o zaman elimizde iğne var isterseniz Big Grin

fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay sabah sabah pek bi kibarız Smile

teveccüyünüz efenim o sizin kibarlığınız Big Grin

fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin nuriş kız ben de yutamıyom ilaç Big Grin

demekki sanada iğne kaldı bu durumda Big Grin
Ara
Yenemuko
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide acı olanları yok mu:S:Sağzına aldıktan sonra yüzünü buruşturuyosun:S:SayhBig GrinBig Grinen iyisi öksürük şurubuBig Grin

öksürük şurubunun acı olanı var elimizde tek çare iğne Big Grin
Ara
fındık-s
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaaWinkWink3 kız takılcaz işteBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinnapalım kız kıza:S:SSadSad

3 kız takılcaksanız size takılanlar olur nasılsa sıkılmazsınız Big Grin
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3 kız takılcaksanız size takılanlar olur nasılsa sıkılmazsınız Big Grin

izmirdemi bu arkadaş semti mahalesi takılacağı yerleri neresi aacaba Big Grin
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman elimizde iğne var isterseniz Big Grin

teveccüyünüz efenim o sizin kibarlığınız Big Grin

demekki sanada iğne kaldı bu durumda Big Grin

evet kibarımdır Big Grin
hem iğneyle mi korkutcaksın beni hıh Tongue 1 ay boyunca sabah akşam iğne oldum ben alışığım Big Grin
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:izmirdemi bu arkadaş semti mahalesi takılacağı yerleri neresi aacaba Big Grin

noldu pek bi heycan yaptın sanki Big Grin
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kibarımdır Big Grin
hem iğneyle mi korkutcaksın beni hıh Tongue 1 ay boyunca sabah akşam iğne oldum ben alışığım Big Grin

tühh be tutmadı kahretsin yeni bişi bulmalıyım dur ben az düşünüp geleyim Big Grin
Ara
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:noldu pek bi heycan yaptın sanki Big Grin

hayatım heyecan benim cnm Big Grin ama arada mesafe çok haber uçuracaktım bu 3 lüye kimse asılmasın diye Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 372 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 04:20 PM