:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tühh be tutmadı kahretsin yeni bişi bulmalıyım dur ben az düşünüp geleyim Big Grin

ne bulcaksın acaba pek bişeyden korkmam boynumdan bile iğne olmuş insanım ben sen ne diyosun heeeyyyy Big Grin
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bulcaksın acaba pek bişeyden korkmam boynumdan bile iğne olmuş insanım ben sen ne diyosun heeeyyyy Big Grin

bişey diyemiorum heyy Big Grin ama seninde korkutuğun bişiler vardır elbet onu bulmaya gidiorum kaybolma sen Big Grin
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayatım heyecan benim cnm Big Grin ama arada mesafe çok haber uçuracaktım bu 3 lüye kimse asılmasın diye Big Grin

vaaay arkadaşa bak kızlar rahat gezsinler diye nerdeeen nereyi düşünüyo helal olsun valla Big Grin
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaaay arkadaşa bak kızlar rahat gezsinler diye nerdeeen nereyi düşünüyo helal olsun valla Big Grin

görevimiz efenim arkadaşlarımız korumak rahat rahat gezmelerini sağlamak Big Grin
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişey diyemiorum heyy Big Grin ama seninde korkutuğun bişiler vardır elbet onu bulmaya gidiorum kaybolma sen Big Grin

hadi bul gel bekliyorum Big Grin
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi bul gel bekliyorum Big Grin

ama sadece beklemekle olmazki azcık ip ucu versen yardımcı olsan Big Grin
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama sadece beklemekle olmazki azcık ip ucu versen yardımcı olsan Big Grin

niye kardeşim alalaaaa ben korkmam diyorum sen elbet bişe vardır diyosun olmayan bişeyin nasıl ipucunu vercem Big Grin çok meraklıysan sen bul
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye kardeşim alalaaaa ben korkmam diyorum sen elbet bişe vardır diyosun olmayan bişeyin nasıl ipucunu vercem Big Grin çok meraklıysan sen bul

tmm sen dur bulacam senin arkadaşın felan yokmu yakın olan forumda Big Grin
Ara
fındık-s
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm sen dur bulacam senin arkadaşın felan yokmu yakın olan forumda Big Grin

yok :'( kimsem yok benim burda Big Grin
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok :'( kimsem yok benim burda Big Grin

bak üzüldüm şimdi kimsenin olmadığını o zaman kimsesiz kalma die seni yakınım ilan ediorum Big Grin

bu arada sen nerdendin ona göre bulacam Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 09:47 PM