adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen şimdiden başla istersen ancak tamamlarsın zaten bak kuş sütüm dahil eksik olmasın isterim bentamam ben başlayam bari
kuş sütü mü one ki ??
Her telden ordan burdan
|
10-23-2007, Saat: 01:59 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen şimdiden başla istersen ancak tamamlarsın zaten bak kuş sütüm dahil eksik olmasın isterim bentamam ben başlayam bari kuş sütü mü one ki ?? Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm tamam ama masraflar ortak murat ooo olmaz masraflar sana ait ayrıca bak gördünmü ben insaflı çıktım yine yeğnin ercan yaza kadar dior
10-23-2007, Saat: 02:01 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2 ay mı yaza kadar kalırız diyordum malum burada havalar serinhe doğru diyon valla yiğenim oralar serindir soğukturda burası güsell valla hemi burda karda yağmıyo Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ben başlayam bari kuş sütü varya hani bildiğimiz veya bilemediğimiz işte anla ne bilim ya kafam karıştı vazcaydım kuş sütü olmasın
10-23-2007, Saat: 02:03 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo olmaz masraflar sana ait ayrıca bak gördünmü ben insaflı çıktım yine yeğnin ercan yaza kadar diorolmass murat yafff ortak masraflar he valla gelin tabi yaz olunca gidersiniz Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmass murat yafff ortak masraflar he valla gelin tabi yaz olunca gidersiniz ii hadi senimi kıralım şimdi masralar ortak tabi buna ercanda dahil
10-23-2007, Saat: 02:04 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuş sütü varya hani bildiğimiz veya bilemediğimiz işte anla ne bilim ya kafam karıştı vazcaydım kuş sütü olmasın:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
he tamam anlaştığınıza göre aranızda benim elimi cebime sokmayacaksınız demekki yaza kadar oohh ne ala
10-23-2007, Saat: 02:05 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii hadi senimi kıralım şimdi masralar ortak tabi buna ercanda dahilEE TABİ YA O DAHİL YİÄžEN DİYE TORPİL YOKTUR YANİ DİMİ MURAT |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|