Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak üzüldüm şimdi kimsenin olmadığını o zaman kimsesiz kalma die seni yakınım ilan ediorum
bu arada sen nerdendin ona göre bulacam
öle bişe ilan etme zavallı değilim hıh
istanbul
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-11-2008, Saat: 06:55 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak üzüldüm şimdi kimsenin olmadığını o zaman kimsesiz kalma die seni yakınım ilan ediorum öle bişe ilan etme zavallı değilim hıh istanbul fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle bişe ilan etme zavallı değilim hıh iide ben zavallısın demedimkine sadece yalnız olmana dayanamadım kendimi yankının ilan ettim istemiorsan olmam hıh İstanbul'mu orası başlı başına korku zaten
fındık-s
10-11-2008, Saat: 07:05 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide ben zavallısın demedimkine sadece yalnız olmana dayanamadım kendimi yankının ilan ettim istemiorsan olmam hıh benim yalnız olmamdan sana ne ki olma istemiyorum fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim yalnız olmamdan sana ne ki olma istemiyorum nasla nolamaz arkadaşımın yalnız olmasına gönlüm elvermez sen istemesende oldum bile
fındık-s
10-11-2008, Saat: 07:13 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasla nolamaz arkadaşımın yalnız olmasına gönlüm elvermez sen istemesende oldum bile eyvahlaaarrr olsun fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyvahlaaarrr olsun ne olursa olsun artık yalnız değilsin
fındık-s
10-11-2008, Saat: 07:20 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne olursa olsun artık yalnız değilsin ay saol ya içim rahatladı fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay saol ya içim rahatladı istersen bir konu açıyım artık fındık-s yalnız deil die yakını olaraktan artık himayem altında die :yikildim:
fındık-s
10-11-2008, Saat: 07:25 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istersen bir konu açıyım artık fındık-s yalnız deil die yakını olaraktan artık himayem altında die :yikildim: ahahahahhaaaaa çok komik çocuğumda sanki ben pehhh |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|