evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden
Canı Sıkılanlar
|
10-11-2008, Saat: 09:56 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:takmayacaksın tak açacaksın misali yani onudaa yanından geçenn bisikletlinin arabanaa yaptığı ufak bir çizik olarak düşünn gerisinide müsvette kağııtt püüüff gıcık oluyom
10-11-2008, Saat: 09:56 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam melisa naber ?? iyiyim saol beyhan sen nasılsın ? fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sinirlenmedim dediysem sinirlenmedim deli etme adamı gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden yok canımm size öle gelmiştir ben yapmam öyle şeyler ayrıca deli olmayın sizde banamı sordunuz deli olurken alla alla
10-11-2008, Saat: 09:58 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canımm size öle gelmiştir ben yapmam öyle şeyler hayır sana sormak gıbı bir niyetim yok benim кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: onudaa yanından geçenn bisikletlinin arabanaa yaptığı ufak bir çizik olarak düşünn gerisinide müsvette kağııtt püüüff gıcık oluyom dur cnm ne ettin sen zor bela bir araba almışız zaten çizmesin kimse arabamı bu arada neye gıcık oluorsun bana mı yoksa gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu tecrube puanlarına ne oldu bole ya gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sana sormak gıbı bir niyetim yok benim tmm sorma banada seni sinirlenmiş gördüm şimdi tecrube puanları sıfırlandı daha çok çalışmamız gerektiği konusunda uyarı bu
10-11-2008, Saat: 09:59 PM <
sen daha çok araba alırısnn ama dikkat et canım benimm.. kendinii tır zanneden bisikletliler çizmesin güzel arabalarınıı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 60 Ziyaretçi