:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
gönül_sözü
evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden Big Grin
Ara
fındık-s
selam melisa naber ??
kı@ymı@k=)
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:takmayacaksın tak açacaksın misali yani Big Grin

ama yazdı az evel Big Grin

Big GrinBig Grin onudaa yanından geçenn bisikletlinin arabanaa yaptığı ufak bir çizik olarak düşünn gerisinide müsvette kağııtt Big Grin Big GrinBig Grin püüüff gıcık oluyom Big Grin
Ara
gönül_sözü
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam melisa naber ??

iyiyim saol beyhan sen nasılsın ?
Ara
Yenemuko
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sinirlenmedim dediysem sinirlenmedim deli etme adamı
Big Grin

gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bencede deli ediyor her kelımesi sanki alaycı türden Big Grin

yok canımm size öle gelmiştir ben yapmam öyle şeyler Big Grin

ayrıca deli olmayın sizde banamı sordunuz deli olurken alla alla Big Grin Big Grin
Ara
gönül_sözü
bu tecrube puanlarına ne oldu bole ya
Ara
gönül_sözü
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canımm size öle gelmiştir ben yapmam öyle şeyler Big Grin

ayrıca deli olmayın sizde banamı sordunuz deli olurken alla alla Big Grin Big Grin

hayır sana sormak gıbı bir niyetim yok benim
Ara
Yenemuko
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig Grin onudaa yanından geçenn bisikletlinin arabanaa yaptığı ufak bir çizik olarak düşünn gerisinide müsvette kağııtt Big Grin Big GrinBig Grin püüüff gıcık oluyom Big Grin

dur cnm ne ettin sen zor bela bir araba almışız zaten çizmesin kimse arabamı Big Grin

bu arada neye gıcık oluorsun bana mı yoksa Big Grin
Ara
Yenemuko
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu tecrube puanlarına ne oldu bole ya

gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sana sormak gıbı bir niyetim yok benim

tmm sorma banada seni sinirlenmiş gördüm şimdi Smile

tecrube puanları sıfırlandı daha çok çalışmamız gerektiği konusunda uyarı bu Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
sen daha çok araba alırısnn SmileSmile ama dikkat et canım benimm.. kendinii tır zanneden bisikletliler çizmesin güzel arabalarınıı Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 60 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:14 PM