кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen daha çok araba alırısnn ama dikkat et canım benimm.. kendinii tır zanneden bisikletliler çizmesin güzel arabalarınıı
sanırsam bana birşeyler anlatmaya çalışıorsun cnm yani uyarı babında
Canı Sıkılanlar
|
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen daha çok araba alırısnn ama dikkat et canım benimm.. kendinii tır zanneden bisikletliler çizmesin güzel arabalarınıı sanırsam bana birşeyler anlatmaya çalışıorsun cnm yani uyarı babında
10-11-2008, Saat: 10:00 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm sorma banada seni sinirlenmiş gördüm şimdi ne uyarısı bu bole hep bolemı olur ınsanlar bıseyler yazar sonra yazılanların puanmı dersınız hakmı dertsınız sılınırmı boleee
10-11-2008, Saat: 10:03 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırsam bana birşeyler anlatmaya çalışıorsun cnm yani uyarı babında mcx.. tenezzül muhabbeti yaptın yaa.. tır sandı herall ama o sadece bisikletli diyorum.. güzel arabalarına dikkat et diyorumm.. :yikildim::yikildim: gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne uyarısı bu bole hep bolemı olur ınsanlar bıseyler yazar sonra yazılanların puanmı dersınız hakmı dertsınız sılınırmı boleee yok bende bilmiorum nie silindiğini ben espiri babında sölemiştim gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet sınırlendım birazzz ne oldu bıseymı olcak hyr bişey olmayacak sadece siz sinirlenmiş olmuş olacaksınız
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:05 PM <
muhabbetten çok geri kalmışım uğraşamıcam pehhhh
size iyi muhabbetler кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mcx.. tenezzül muhabbeti yaptın yaa.. tır sandı herall ama o sadece bisikletli diyorum.. güzel arabalarına dikkat et diyorumm.. :yikildim::yikildim: anladım cnm sağolasın fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muhabbetten çok geri kalmışım uğraşamıcam pehhhh yetişirsin sen sanırsam gidiorsun tşk ederim sağol yine bekleriz
10-11-2008, Saat: 10:10 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım cnm sağolasın aferinn mukooo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|