Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yetişirsin sen
sanırsam gidiorsun tşk ederim sağol yine bekleriz
biyere gitmiyorum öle kolay kurtulamazsınız benden
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:11 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yetişirsin sen biyere gitmiyorum öle kolay kurtulamazsınız benden gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mertb77 tanıyan varmı hyr ben tanımıyorum hayırdır neden sordun bişeymi oldu кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aferinn mukooo yarısıda sana ama
10-11-2008, Saat: 10:12 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yarısıda sana ama olduuu sağol
10-11-2008, Saat: 10:12 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr ben tanımıyorum hayırdır neden sordun bişeymi oldu yazıları ılgımıcektı ondan nasıl bırı dıye fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biyere gitmiyorum öle kolay kurtulamazsınız benden ne bilelim iyi muhabetler deyince bizde şükür kurtulduk demiştik ama nerde :yikildim: gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mertb77 tanıyan varmı tanıyoruz nie sordun ? кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olduuu sağol sen sağol cnm gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazıları ılgımıcektı ondan nasıl bırı dıye o zaman kendisine sor bence sen nasıl birisin die
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:14 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bilelim iyi muhabetler deyince bizde şükür kurtulduk demiştik ama nerde :yikildim: iyi konuşma o zaman başka adam mı yok
10-11-2008, Saat: 10:14 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tanıyoruz nie sordun ? bısey oladıda sadece sordum yasaksa sormam bıda pardon ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|