gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazıları ılgımıcektı ondan nasıl bırı dıye
Arkadaş zorluyorsun beniii bunu yapma istersen.
Daha önce de dediğim gibi sana yaşına uygun davran artık. Büyü biraz büyü ...
Canı Sıkılanlar
|
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazıları ılgımıcektı ondan nasıl bırı dıye Arkadaş zorluyorsun beniii bunu yapma istersen. Daha önce de dediğim gibi sana yaşına uygun davran artık. Büyü biraz büyü ...
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:16 PM <
hee bak şamille ortak bi noktada buluştuk yine kendine sorsana melisa
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bısey oladıda sadece sordum yasaksa sormam bıda pardon ya yalnış anladın sanırım sen birden öle sorunca sanırım ercan arkadaşımızda herhangi bir problemmi var diye sordun tabi bende o yönden sormuştum gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bısey oladıda sadece sordum yasaksa sormam bıda pardon ya İnsan kendini sorar mı deli misin sen ?? fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee bak şamille ortak bi noktada buluştuk yine kendine sorsana melisa bak canım gördünmü meğer ne ortak yönümüz varmış
10-11-2008, Saat: 10:17 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaş zorluyorsun beniii bunu yapma istersen. banamı dedınız siz
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:17 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tepkide veririrmiş şakayada hiç gelemezmiş agucuk ne o bebek sever gibi hıh Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yalnış anladın sanırım sen birden öle sorunca sanırım ercan arkadaşımızda herhangi bir problemmi var diye sordun tabi bende o yönden sormuştum Bu arkadaşın problemi var yenemuko gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banamı dedınız siz Evet size dedim !!!!
10-11-2008, Saat: 10:18 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnsan kendini sorar mı deli misin sen ?? aman tanrım kafayı yedım ben yaaaa ne kendısı ne sorması yaa biri bısey solesın yada acıklasın ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|