fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:agucuk ne o bebek sever gibi hıh
bişeyide yalnş anlamasan kurban kesecem
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu arkadaşın problemi var yenemuko
hmm e o zaman yardımcı olalım arkadaşa
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:agucuk ne o bebek sever gibi hıh bişeyide yalnş anlamasan kurban kesecem BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu arkadaşın problemi var yenemuko hmm e o zaman yardımcı olalım arkadaşa
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:19 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak canım gördünmü meğer ne ortak yönümüz varmış aklın yolu birdir
10-11-2008, Saat: 10:19 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet size dedim !!!! pardon beyfendi ben hıc bır sey anlamadım benım bısey yaptımda yok kafam alalk bullak oldu yaaaa fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aklın yolu birdir aynen katılıorum gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman tanrım kafayı yedım ben yaaaa ne kendısı ne sorması yaa biri bısey solesın yada acıklasın ya Kendine gel Meeerrrrrrttttttttt .... Yeter artık değil mi ?
10-11-2008, Saat: 10:22 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kendine gel Meeerrrrrrttttttttt .... ne merti ya yeter ama siz sanırım karıstırıyosunuz sorduma pısman etınız yaaaaa gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gercekten kafam su an acayıp karıstı Ne için karıştı kafan iki günde bir farklı farklı üyeliklerle sitede dolanıyorsun ve kafam karıştı diyorsun yaa... Aksini ispatlayabileceğin birşey var mı ?
10-11-2008, Saat: 10:23 PM <
lütfen biri bana bısey açıklasın ya kafayı yemek uzereyım
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:23 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişeyide yalnş anlamasan kurban kesecem bak ben yine uzak kaldım muhabbete siz devam edin ben bi yerden katılırım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|