:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
fındık-s
mervem, ercanım, şamil bey kardeşim hepinize teşekkürler bununla muhtap oldunuz ama anlamıyo napiiim ya Sad
Yenemuko
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen konusuyosunda bole bunların neler yasadıgını ılıyomusunuz bole konusuyosunuz sız ya tamam unut dıyosunuzda nasıl unutsaun solermısın bunu beyhanada soluyorum unutcakmı peki solesın bana o kadar sene sonra

bunu anlamak için yaşamak gerekmez ama ortada istenmeyen bir durum var kız istemiorsa erkek delikanlı olacak ve unutmaya çalışacak olay bu kadar basit
Ara
gönül_sözü
meraklanma aramaz o seni daha su an istanbulda gelır senı gorurdu hatta bir kere gordu Smile
Ara
fındık-s
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen konusuyosunda bole bunların neler yasadıgını ılıyomusunuz bole konusuyosunuz sız ya tamam unut dıyosunuzda nasıl unutsaun solermısın bunu beyhanada soluyorum unutcakmı peki solesın bana o kadar sene sonra

ya bi git artık sen nerden biliyosun neler yaşandığını seni mi derdi aldı töbe töbe
ben unuttmum bile söyle ona uğraşmasın benimle Tongue
fındık-s
hem ne biçim adammış ki sana herşeyi anlatmış ne anlattıysa artık ne varsa anlatılcak tamam zamanında sevdik ama olmadı bitti kabul etsin artık deli etmesin beni artık tamam mı
CaNaT
[b]gönül_sözü

Arkadaş yeter bu kadar sanırım tamam mı iyi günler sana ....
[/b]
Ara
kı@ymı@k=)
bencede Big Grin ercanımm gereekeni yap yahuu Smile
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için Smile
Ara
gönül_sözü
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem ne biçim adammış ki sana herşeyi anlatmış ne anlattıysa artık ne varsa anlatılcak tamam zamanında sevdik ama olmadı bitti kabul etsin artık deli etmesin beni artık tamam mı

bana bısey anlatmadı orda dur enı ne kadar sevdını anlattı oda yanlış bısey degıl
Ara
fındık-s
deli olcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni görme mert sakın karşıma çıkma sakınnnnnnnnn
Yenemuko
artık mertmisin melisamısın bilmiorum bencede yeter

ayrıca beyhan görmesin beni diorsa görmesin bencede istemiorsa daha diretmeninde bir anlamı yok bence
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 546 Ziyaretçi
  Tarih: 02-16-2025, 03:24 PM