mervem, ercanım, şamil bey kardeşim hepinize teşekkürler bununla muhtap oldunuz ama anlamıyo napiiim ya
![Sad Sad](https://duygusuz.com/images/smilies/sad.png)
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:50 PM <
mervem, ercanım, şamil bey kardeşim hepinize teşekkürler bununla muhtap oldunuz ama anlamıyo napiiim ya
![]() gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen konusuyosunda bole bunların neler yasadıgını ılıyomusunuz bole konusuyosunuz sız ya tamam unut dıyosunuzda nasıl unutsaun solermısın bunu beyhanada soluyorum unutcakmı peki solesın bana o kadar sene sonra bunu anlamak için yaşamak gerekmez ama ortada istenmeyen bir durum var kız istemiorsa erkek delikanlı olacak ve unutmaya çalışacak olay bu kadar basit
10-11-2008, Saat: 10:51 PM <
meraklanma aramaz o seni daha su an istanbulda gelır senı gorurdu hatta bir kere gordu
![]()
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:51 PM <
gönül_sözü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen konusuyosunda bole bunların neler yasadıgını ılıyomusunuz bole konusuyosunuz sız ya tamam unut dıyosunuzda nasıl unutsaun solermısın bunu beyhanada soluyorum unutcakmı peki solesın bana o kadar sene sonra ya bi git artık sen nerden biliyosun neler yaşandığını seni mi derdi aldı töbe töbe ben unuttmum bile söyle ona uğraşmasın benimle ![]()
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:54 PM <
hem ne biçim adammış ki sana herşeyi anlatmış ne anlattıysa artık ne varsa anlatılcak tamam zamanında sevdik ama olmadı bitti kabul etsin artık deli etmesin beni artık tamam mı
[b]gönül_sözü
Arkadaş yeter bu kadar sanırım tamam mı iyi günler sana .... [/b]
10-11-2008, Saat: 10:55 PM <
bencede
![]() ![]()
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için
![]()
10-11-2008, Saat: 10:55 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem ne biçim adammış ki sana herşeyi anlatmış ne anlattıysa artık ne varsa anlatılcak tamam zamanında sevdik ama olmadı bitti kabul etsin artık deli etmesin beni artık tamam mı bana bısey anlatmadı orda dur enı ne kadar sevdını anlattı oda yanlış bısey degıl
fındık-s
10-11-2008, Saat: 10:57 PM <
deli olcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni görme mert sakın karşıma çıkma sakınnnnnnnnn
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|