e senın gonulden sevgıne
karızmana yotube bıle dayanamıyo:
Garip Sohbetler
|
e senın gonulden sevgıne
03-11-2007, Saat: 09:40 AM <
hep burdayım geldim v.s. diyonuz ama ben warken kimse yok= (
03-11-2007, Saat: 10:06 AM <
hehe bilmem belkim eksiktir ama bu sefer sefa deil ezgi söledi tuzu
03-11-2007, Saat: 10:51 AM <
merhaba geçlik bugünkü konumuzda forumumuzda sıkça gördügümüz çılgın,manyax,çatlak,delü vs. arkadaşlarla konuşcaz yaptıgınız çılgınlıkları manyaxlıkları delilikleri psikoluklarınızı hepsini burada paylaşacağız.Böle olanların bu konuya baş wurmaları rica olunur sewgilerle
müdürlük: zen!th (emrehan) ve chatlak girl (esra)
03-11-2007, Saat: 11:05 AM <
Akşamaa Herkezee Benden Hamsi BuğLamaa,Mekan BeLLi : )
Ben bazı manyaklıklarımızı anlatayım
elektrıkler gıdınce neden arabaların farları yanıyo dıe merak edıp duruyordum Salatalık yersem hıyara benzeyeceğimi düşünürdüm Bi Defa Küçükken babam para vermişti kardeşinle paylasın diye bende parayı ortadan ikiye kestim yarısını kardeşime yarısını kendime aldım sonra bakkla gittim bakkal amcaya verdim parayı adam bana yarım saat güldü ilk anasınıfına başladığımda babam öğretmene eti senin kemiği benim demişti tabi bende bunu duydumm sonra bi topukladım kaçmaya başladım kaçakende ağlıyom böyle off neydi o yaa ölümden kaçan biri gibi tabi sonunda yine yakalandık beni 2 saat kandırıp avutmaya çalıştılar küçükken hep maç yapardık mahalle maçı hep bi kadının bahçesine kaçardı top hehe kadında cadalozun tekiydi.. artık canımız istemese bile o kadına inat maç yapıyorduk tabi kadın çıldırıyordu en sonunda kadın topumuzu bıçakladı yenisini aldık bi daha oynadık kadına inat .. sonra kadın kocasını çağırmış biz nerden bilelim kocasının evde olduğunu .. adam arkada bahçeden bizi bi kıztırdı hehe hepimiz nası ağlıyoz varya amcaa özür dileriz amcaa diye bi defa yine denizlide geziyorduk .. denizlili olanlar bilir pazaristanın hemen dibi bi tane çin fuarı varmış tabi durduğumuz yerde bizim arkadas çinlilerden birini gördü karının gözlerine bak falan dedi kadında bi sinirlendi allahım o neydi öle ya dsizz türk insanı böyle terbiyesiz sizde anne bana terbiye yok kadın aynen böyle dedi ama biz hiçbişey yapmadık kadına sonra 3-4 tane çinli bizi kovaladı çınarda en sonda polise sığındık polis amca diye bizim arkadaslardan biride ağlıyodu ben çine gitmek istemiyom diye :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|