ıslerımı o ne oluyo nasıl bısey :
gzuel yaa fena degıl nasıl hep aynı
erken kalkması olması daha cok sevıcem ama
gzuel yaa fena degıl nasıl hep aynı
erken kalkması olması daha cok sevıcem ama
Gündüzcüler Bölümü
|
ıslerımı o ne oluyo nasıl bısey :
gzuel yaa fena degıl nasıl hep aynı erken kalkması olması daha cok sevıcem ama
sorma yha bnde aynıı
sabah ezan okunurken durakLarda gecen de otobüste uyuya kaLdımm bi baktım son durağa geLmişmmmm allahtan müdür de bişiy demedi
Allahtan benım arabada uyuma alıskanlıgım yok
gercı daha hıc bı sabah tam saatınde ıste olmadım ama olsun bı gun tam saatınde gelırım ama mutlaka : ( zor bırazda )
bnim iLk defa oLuo
snde sabahın 5 dinde otobüse binersenn uyuya kaLırsnn bnde hep işe vaktinde gidiorummm bikeremm aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnim iLk defa oLuo benım ısım olmaz vaktınde ıste hep 10 dakıka gec kalıyorum banada yazık ama bır bucuk saat otobus yolculugu cekılırmı yaa :'( her sabah 5 te kalkmak zorundamıyım ben benım canım yokmöu ben ınsan degılmıyım :yikildim::yikildim::yikildim:
yha tmm ağLama hemen suLu gözLü şeyy
bide bana dioLAr herşeye ağLıo diee bnimde öLe bnde 1,15 dk yoLcuLuk yapıomm otobüste ama bn uyuyorum yha napımmm yaşLı tezeLerede yer vermiommm : aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha tmm ağLama hemen suLu gözLü şeyy :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: saygısız yaslı teyzeler yol vermıyo :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: 10 dakıkalık yoldan oteye babam gelse yer vermem:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
baq snde kimseye yer vermionnn
babana biLemmmm saygısız sın iştee hihh :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baq snde kimseye yer vermionnn saka be ben yaparmıyımm öle bısey :hayir::hayir: ıncem zaman verıyom tabı yer saygısız mıyım kı ben :hayir::hayir::teytey::teytey: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,435 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |