adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan halanın nerde oturduğu meçhul onun herşeyi kayıp
hakkaten ya her şeyi meçhul bir daha karşılaşırsak soru yağmuruna tutayım onu baride
öğreneyim ne var ne yoksa
Her telden ordan burdan
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan halanın nerde oturduğu meçhul onun herşeyi kayıp hakkaten ya her şeyi meçhul bir daha karşılaşırsak soru yağmuruna tutayım onu baride öğreneyim ne var ne yoksa
10-23-2007, Saat: 02:22 PM <
dün gördüm ben halamızı iyi deilmiş biraz iş ile ilgili
ama bende nerde oturduğunu bilmiyom
10-23-2007, Saat: 02:24 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakkaten ya her şeyi meçhul bir daha karşılaşırsak soru yağmuruna tutayım onu baridehe valla yiğenim iyi olur sonra bize söylersin
ya sorma onların orasıda tam entrika diyarı dallas gibi şirket miş
Allah yardımcısı olsun ya hiç çekilmez öyle bir yerde Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he valla yiğenim iyi olur sonra bize söylersin tamam görebilirde sorarsam sorarda cevap alırsam söylerim mutlaka aslında murat konuşur bende akşamları yokum ama denk gelirse hiç kaçarı yok
BİZİMKİDE TAM ENTRİKA AMA İDARE EDİYORUS VARSA BİLDİÄžİNİZ ŞÖLE ELİ AYAÄžI DÜZGÜN Bİ ŞİRKET NAKİL OLAYIM BEA :d
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam görebilirde sorarsam sorarda cevap alırsam söylerim mutlaka aslında EVET ERCAN GÖRSEM BENDE Bİ İFADESİNİ ALIRIM NERDE OTURUMUŞ NE İÇERMİŞ NE YERMİŞ TEK TEK SORARIM
10-23-2007, Saat: 02:28 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam görebilirde sorarsam sorarda cevap alırsam söylerim mutlaka aslındatamma yiğenim bende zaten bi kaçgün sora girerim herhalde akşamları ben de görürsem sorarım
10-23-2007, Saat: 02:30 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİZİMKİDE TAM ENTRİKA AMA İDARE EDİYORUS VARSA BİLDİÄžİNİZ ŞÖLE ELİ AYAÄžI DÜZGÜN Bİ ŞİRKET NAKİL OLAYIM BEA :dhee vardır bildiğim bi şirket bizim şirket ne dersin Murat bana da yardımcı lazım dı zaten iyi olur yani |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|