yaa çok zengin oluyo bunlarla
Garip Sohbetler
|
03-11-2007, Saat: 06:10 PM <
(¯`·.(¯`·. :: Duygusuz.CoM:: Ailesi... ·´¯).·´¯) 1.Ailemizin Admini : Admin 2.Ailemizin Çakalı : PaSCham 3.Ailemizin YaraLısı : yaralıyüreq 4.Ailemizin ÇatLaqı : ÇatLak_GirL 5.Ailemizin Prensi : CaRiSMaBoY 6.Ailemizin Prensesi : <Asi_meLeq< 7.Ailemizin Fanatiği : Sqpa-Ua_Yunus_sefa_uA 8.Ailemizin Abisi : Yargıç 9.Ailemizin Koruması : Admin 10.Ailemizin Karizması : Morcivet 11.Ailemizin Şekeri : ÇiLek 12.Ailemizin Delisi :Zen!th 13.Ailemizin Rockcısı :rockkqirL 14.Ailemizin Bilgini : firari Fırtına 15.Ailemizin Psikopatı :PCkopat 16.Ailemizin Perisi : MasaL_perisi 17.Ailemizin Şarkıcısı : Pessimist 18.Ailemizin Tatlı'sı :tatlı_cadı 19.Ailemizin Gülü : rose 20.Ailemizin Yağmuru : Yağmur_yürekLi 21.Ailemizin Umudu:Umudayolculuk 22.Ailemizin Aşığı : Derdo 23.Ailemizin MutLusu : Happy_yeLiz 24.Ailemizin Bebeği : İn_Love_GirL 25.Ailemizin Cadı'sı : tatlı_cadı 26.Ailemizin Gözdesi : MasaL_yüzLü 27.Ailemizin Karıncası: Bilgies 28.Ailemizin Cazibeli'si : *tatlı bela* 29.Ailemizin Nefesi : Creature 30.Ailemizin Sempatiqi : SempatikKıs 31.Ailemizin Herşeyi :<asi_meLeq> 32.Ailemizin Ablası :ezoo20 33.Ailemizin Popüler'i :<asi_meleq> 34.Ailemizin Bidanes'i : *tatlı bela* 35.Ailemizin Tecrübeli'si : €zßeRiMSiN 36.Ailemizin Sakin'i :Firari_fırtına 37.Ailemizin neşesi: €zqi26 yeni nickini hatırlayamadım 38.Ailemizin Tek'i: ßLue_belial :S 39.Ailemizin MutLusu: Happy_Yeliz 40.AiLemizin TemizLikcisi: €zBeRiMSiN :yikildim: unutukLarım warsa söLemeniz yeterLi
03-11-2007, Saat: 06:12 PM <
heheh çok güzel ya foto harika teşekkürler bitanem ne güzel yine mutlu yerimi kimse kapamadı ):
37.Ailemizin neşesi: €zqi26 yeni nickini hatırlayamadım
tşkler cnm yha Faruk abimi unutmuşun Hasan abmi
03-11-2007, Saat: 06:16 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:37.Ailemizin neşesi: €zqi26 yeni nickini hatırlayamadım oLdumu Jnm :yikildim: tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oLdumu Jnm :yikildim:OLDU :yikildim: :yikildim: :yikildim: [/url] [url=http://galeri.duygusuz.com]:yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 71 Ziyaretçi