ya muhabbetin içine etmek istemem ama nasılsınız.
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee vardır bildiğim bi şirket bizim şirket ne dersin Murat bana da yardımcı lazım dı zaten iyi olur yani ciddimisin bak ciddiysen hemen geleyim yani 15 gün sonra burdakilere bırakıyorum yerime adam bulun süreci anca biter
10-23-2007, Saat: 02:31 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DESENE AKŞAMLARIDA BERABERİZ ARTIK TABİ TAKILDIM SÜRECEewet murat tabi şu benim adsl bağlanırsa inşallah şimdi de onu bekliyom gelsinler diye asi_cocuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya muhabbetin içine etmek istemem ama nasılsınız. hoş geldin iiyiz sen nasılsın Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet murat tabi şu benim adsl bağlanırsa inşallah şimdi de onu bekliyom gelsinler diye desene yine telekomcular avyayı yedi
10-23-2007, Saat: 02:32 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ciddimisin bak ciddiysen hemen geleyim yani 15 gün sonra burdakilere bırakıyorum yerime adam bulun süreci anca biteraa tabi ya ciddiyim murat ne yani ciddi değilmiyim ben murat
10-23-2007, Saat: 02:33 PM <
asi_cocuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya muhabbetin içine etmek istemem ama nasılsınız.aa ne demek asi çocuk hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa tabi ya ciddiyim murat ne yani ciddi değilmiyim ben murat yok canım öyle demek istemedim o zaman ben yarın söylüyorum işi bırakıyorum diye e artık kalacak yerimi falan ayarlarsınız ha birde maaş kaç kuruş olacak
10-23-2007, Saat: 02:34 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:desene yine telekomcular avyayı yedihe walla aynen öle dediğinden |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 55 Ziyaretçi