tşklerrr....Abicim benim..MucX MucX...bEN ÇIKIORM allah'a emanet olun grşş.by
Garip Sohbetler
|
03-11-2007, Saat: 07:40 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tatlı_cadı ya degılde, PrincesS e tskler a$koLsun abiJm Ezqi söLemeden ßen seNi yazmı$tım nyse önemLi deiL ama ßeNi çok kırdın
03-11-2007, Saat: 07:41 PM <
Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ne simdi? (gecmisi golgeye teslim ettim) eqLence için sohbet için beqenmediysen siLerim önemLi deiL bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:27.Ailemizin Karıncası: Bilgies ßiLmem
03-11-2007, Saat: 07:42 PM <
tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ESRAJM KAFAN Bİ GÜNDE GÜZEL OLMASIN BEA GÜZELİMkıs iyi ky bugün böle he diqer günler doqal halim içmiş halim deqil duyandagörende hergün içiyom sancak :yikildim:
blue_belial
03-11-2007, Saat: 07:42 PM <
Alıntı:a$koLsun abiJm Ezqi söLemeden ßen seNi yazmı$tım o hoo, nazımız gecer dıye saka yaptık bız ya ozur dılerım kardesım olurmu ole sey. emegıne saglık
03-11-2007, Saat: 07:44 PM <
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıs iyi ky bugün böle he diqer günler doqal halim içmiş halim deqil duyandagörende hergün içiyom sancak :yikildim: ßiLmem artıK tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eqLence için sohbet için beqenmediysen siLerim önemLi deiL ciddi sordum valla : benim nikim öyle değil de bu kim diye merak ettim yeni bi arkadaş mı :hihi
03-11-2007, Saat: 07:47 PM <
bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ciddi sordum valla : benim nikim öyle değil de bu kim diye merak ettim yeni bi arkadaş mı :hihi apLJm waLLa ters yazmı$ım parDon kaç saat uqra$tm ßunu yapmk için ßi kaçında da yanLı$Lk warDı onLarı düzeLttim ama seNinKi kaLamı$ hemen düzeLtiyorum tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:apLJm waLLa ters yazmı$ım parDon kaç saat uqra$tm ßunu yapmk için ßi kaçında da yanLı$Lk warDı onLarı düzeLttim ama seNinKi kaLamı$ hemen düzeLtiyorum teşekkürler canımsın karıncadan kasıt nemiley16: bi de onu söyle söz bida bişi sormıcam : |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 68 Ziyaretçi