iyiki bu dünyaya gelmişimm ama annemin ben 6 yasındayken ölceni bilseydimmm hayatta bu dunyaya gelmezdim
![Sad Sad](https://duygusuz.com/images/smilies/sad.png)
Garip Sohbetler
|
iyiki bu dünyaya gelmişimm ama annemin ben 6 yasındayken ölceni bilseydimmm hayatta bu dunyaya gelmezdim
![]()
03-11-2007, Saat: 08:29 PM <
^^DARkNeSS_QUeeN_styLe^^ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayırdır o kalp noluo Alla Allaa gelen kalp falan çattıkmı bilmiorum kii kimse kankama kalp falan yollayamaz sevgilisi olmadan sevgilisiyse kalbini versin ben bunu bilir bunu sölerim asılıyorsada o kimse ben onu ASARIM HABERİNİZ OLSUN... efet ya benimde dikkatimi çekti..noluyoz..anlayalım.
03-11-2007, Saat: 08:29 PM <
Bencede kanka hayat gülmeye değer ağlicama hayat boyu gülerim daha iyi ve hep mutlu olurum...
03-11-2007, Saat: 08:30 PM <
arkadaşlargerginlik yaratmayalım belliki arkadaşlıkmanasında yollamış yoksa çıktıgı olan birine kalp yollamaz eminim
Deli de Olduk ya Artık Gözüm Açık gitmem Öbür Tarafa
![]() Allahım ya benide koymus oraya töbee töbe ![]() ![]()
NE DİYOSUNUZ SİZ YA BENİM KİMSEYE ASILDIGIM FALAN YOK ASILMIS OLSAM ÖZELDEN MSJ ATAR ASILIRDIM.BU ZAMANA KADAR KIMSEYE ASILMADIM ÖLE Bİ TERBİ YESİZLIGIMDE YOKTUR.
[SIZE=7]serdarr ortacccc1 numaraaa herr zamannnnnnnnnn[/SIZE]
kendinii starr zanneden ajdardan nefrett ediorumm... tabii o sanatcilar kategorisinde yer almadıgı icin yazmama bile gerek yokk...nefrettt ediorummmmmmmmmm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|